• Ειδήσεις
  • RPG
  • Streamer τερμάτισε το Elden Ring: Shadow of the Erdtree με ένα σαξόφωνο

Streamer τερμάτισε το Elden Ring: Shadow of the Erdtree με ένα σαξόφωνο

New
Streamer τερμάτισε το Elden Ring: Shadow of the Erdtree με ένα σαξόφωνο

Streamer τερμάτισε το Elden Ring: Shadow of the Erdtree με ένα σαξόφωνο

Τον πετσόκοψε...με το όργανό του!

Οι τερματισμοί του Elden Ring με...περίεργα όργανα έχουν πάντοτε ενδιαφέρον. Πλέον με την κυκλοφορία του Shadow of the Erdtree DLC, απολαμβάνουμε νέους τερματισμούς.

Ένας streamer κατάφερε να τερματίσει το Shadow of the Erdtree με ένα σαξόφωνο. Ο YouTuber και streamer Dr Decomposing (αυτοαποκαλούμενος Dr Doot στο Twitter) έχει, σε συνέχεια του no-hit saxophone run του τον περασμένο Αύγουστο, αντιμετωπίσει τον Promised Consort Radahn χρησιμοποιώντας μόνο τη δύναμη της τζαζ και ένα αρκετά περίεργο μοντέλο χειρισμού.

"Όλοι μου έλεγαν πόσο απίστευτα αδύνατο θα ήταν το final boss του Shadow of the Erdtree",  καυχιέται δικαίως ο Dr Decomposing. "Απίστευτο moveset, αδύνατες αποφυγές, κτλ... Χρειάστηκα μόνο 12α προσπάθειες με το σαξόφωνο".

Όσον αφορά το build του, ο Dr Decomposing χρησιμοποιεί το προαναφερθέν hardtear, που ουσιαστικά μετατρέπει την εμπειρία παρόμοια σε αυτή του Sekiro: Shadows Die Twice για λίγα λεπτά, σε συνδυασμό με το Carian Thrusting Shield, καθώς δήλωσε ότι: "Το Carian Thrusting Shield έχει τρελό scaling με STR όταν γίνεται Heavy. Αυτό + Deflect Tear + Guard Counter Boost talisman σε κάνουν ένα πανίσχυρο tank μόλις μάθεις τους χρόνους των επιθέσεων."

Τώρα το μόνο που μένει είναι να δούμε κάποιον να σκοτώνει το τελικό boss με ένα dance pad.

Διαβάστε για τον Let Me Solo Her που χρειάστηκε μόλις 3 ώρες για το τελικό boss του Elden Ring: Shadow of the Erdtree και συζητήστε για το συγκεκριμένο run στο σχετικό forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification