• Ειδήσεις
  • RPG
  • Cyberpunk 2077 mod κάνει τους NPCs να ουρλιάζουν αν τρέχετε γυμνός στους δρόμους

Cyberpunk 2077 mod κάνει τους NPCs να ουρλιάζουν αν τρέχετε γυμνός στους δρόμους

New
Cyberpunk 2077 mod κάνει τους NPCs να ουρλιάζουν αν τρέχετε γυμνός στους δρόμους

Cyberpunk 2077 mod κάνει τους NPCs να ουρλιάζουν αν τρέχετε γυμνός στους δρόμους

Έτσι για να "ζωηρέψουν" τα πράγματα!

Οι κάτοικοι της Night City πάντα άφηναν την megacity να μοιάζει λίγο άψυχη, ακόμα και μετά το update 2.0 του Cyberpunk 2077, που έφερε τη δική του μικρή αναγέννηση.

Όση neon ένδυση κι αν υπάρχει, τα πλήθη είναι ανυποψίαστα για οτιδήποτε άλλο εκτός από θανατηφόρο κίνδυνο. Σίγουρα, το να είστε γυμνοί μπορεί να μην είναι πολύ σημαντικό σε σχέση με τις καθημερινές φρικαλεότητες της ζωής σε ένα δυστοπικό μέλλον, αλλά θα νομίζατε ότι το να βλέπετε τον V να πηδάει μέσα στην κίνηση ενώ είναι γυμνός θα τραβούσε την προσοχή κάποιου. Και τελικά, τώρα μπορεί, χάρη στο mod Responsive NPCs από τον MistaChedda.

Το mod προσθέτει συστήματα που επιτρέπουν στα πλήθη, τις συμμορίες και την αστυνομία να αντιδρούν δυναμικά και να σχολιάζουν τη συμπεριφορά, την οδήγηση, τον οπλισμό και την ενδυμασία του V , ή την έλλειψή της. Το να κυκλοφορείτε γυμνός, για παράδειγμα, μπορεί να κάνει τους κοντινούς πεζούς να σχολιάσουν ότι είστε διεστραμμένοι πριν προσπαθήσουν να απομακρυνθούν από εσάς, και θα σας κάνει πιο ορατούς στην NCPD και σε άλλους ένοπλους NPCs. Φαίνεται ότι το να είστε γυμνοί θα κάνει τους NPCs να ανησυχούν περισσότερο, καθώς αυξάνεται το επίπεδο των cyberware σας, το οποίο θα παραδεχτώ ότι μου φαίνεται λίγο περίεργο. Προσωπικά, νιώθω ότι τα ρομποτικά μέρη κάποιου είναι λίγο αδιάφορα σε σχέση με τα γεννητικά του όργανα, αλλά ίσως είμαι πολύ ανοιχτόμυαλος για το 2077.

Η ενδυμασία σας και ο οπλισμός σας θα κερδίσουν επίσης την προσοχή. Αν κρατάτε βαριά όπλα ή φοράτε στρατιωτική ενδυμασία, θα είστε πολύ πιο ορατοί σε όλους γύρω σας, επειδή οι άνθρωποι γενικά τείνουν να προσέχουν περισσότερο όταν κάποιος κυκλοφορεί με μεγάλο όπλο. Ρεαλισμός! Ομοίως, το να φοράτε ρούχα συνδεδεμένα με συμμορίες θα σας κάνει λιγότερο ορατό στα μέλη αυτής της συμμορίας, αλλά οι αντίπαλοί της σίγουρα θα σας προσέξουν περισσότερο. Ως ευχάριστη προσθήκη, το mod προσθέτει ένα σύστημα αντιδράσεων βασισμένο σε ετικέτες ενδυμασίας που επιτρέπει στους NPCs να σχολιάζουν την εμφάνισή σας, το οποίο άλλοι modders μπορούν να ενσωματώσουν για τις δικές τους modded προσθήκες ενδυμασίας.

Κάντε κλικ για να κατεβάσετε το Responsive NPCs mod.

Το mod προσθέτει επίσης αντιδράσεις των NPCs βασισμένες στη συμπεριφορά. Οι πεζοί θα "αποφεύγουν ενεργά" το αυτοκίνητό σας αν τους κορνάρετε ενώ οδηγείτε στο πεζοδρόμιο, ενώ άλλοι οδηγοί θα αντιδρούν με σχόλια ή θα απαντούν με κορναρίσματα. Και χάρη στο ανησυχητικά ονομαζόμενο "Σύστημα Παρακολούθησης",  οι NPCs θα παρατηρούν αν τους ακολουθείτε, καταλήγοντας να τρομάζουν αρκετά ώστε να φύγουν τρέχοντας ή αν είναι οπλισμένοι να γίνονται ενδεχομένως εχθρικοί. Το Responsive NPCs είναι διαθέσιμο για λήψη στο Nexus Mods, όπου μπορείτε επίσης να βρείτε τον roadmap του MistaChedda για πιθανές μελλοντικές προσθήκες, συμπεριλαμβανομένων αντιδράσεων βασισμένων στην προέλευση του V και τη δυνατότητα να μειώνετε τα wanted levels της NCPD με μια αλλαγή ενδυμασίας.

Διαβάστε το review του Cyberpunk 2077 και συζητήστε για το συγκεκριμένο mod στο σχετικό forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification