Η Bethesda απαντάει στα αρνητικά reviews του Starfield στο Steam

Ερμής Δερβίσης
Η Bethesda απαντάει στα αρνητικά reviews του Starfield στο Steam

Η Bethesda απαντάει στα αρνητικά reviews του Starfield στο Steam

Προσπαθεί να πείσει τους παίκτες να του δώσουν δεύτερη ευκαιρία.

Η Bethesda απαντάει στα αρνητικά reviews του Starfield στο Steam.

Το Starfield έχει μαζέψει αριθμό παικτών ρεκόρ για κυκλοφορία της Bethesda, σύμφωνα με την ίδια αλλά στο Steam έχει μέσο όρο Mixed στα reviews στο Steam με το 69% των 80.265 να είναι θετικά. Σε κάποια από τα υπόλοιπα reviews που είναι αρνητικά, η Bethesda ξεκίνησε να απαντάει και ζητάει από αυτούς που τα έγραψαν να σκέφτονται λίγο παραπάνω την προσπάθεια που έχει γίνει να για δημιουργηθεί ένα video game αυτής της κλίμακας.

Για παράδειγμα σε ένα από τα reviews ο παίκτης αποκάλεσε το σενάριο "κοινότυπο" και το gameplay "βαρετό" και η Bethesda του απάντησε: Μπορείς να πετάξεις, να πυροβολήσεις, να εξορύξεις και να κάνεις loot. Το Starfield είναι ένα RPG με quests εκατοντάδων ωρών. Πολλά quests θα διαφέρουν ανάλογα τις ικανότητες και τις αποφάσεις τους χαρακτήρα σου και αλλάζουν εντελώς την κατάληξη του playthrough σου. Στην συνέχεια η Bethesda του πρότεινε να δώσει άλλη μία ευκαιρία στο παιχνίδι αλλά να δοκιμάσει άλλους χαρακτήρες: "Θα νιώθεις ότι παίζεις ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Βάλε points σε διαφορετικά skills από προηγούμενο χαρακτήρα σου και θα έχεις μπροστά σου εντελώς διαφορετικές αποφάσεις και δυσκολίες."

Ένας άλλος παίκτες κατέκρινε τον μεγάλο αριθμό loading screens και η Bethesda του ζήτησε "να σκεφτεί τον αριθμό των δεδομένων που χρειάζονται για να δημιουργηθούν οι κόσμοι χωρίς ατέλειες". Άλλος χαρακτήρισε τους πλανήτες του Starfield άδειους και η Bethesda είπε ότι "αυτός ήταν ο σκοπός" και ότι "δεν είναι βαρετό": "Ο σκοπός της εξερεύνησης του Starfield είναι να δώσουν στους παίκτες το συναίσθημα της μικρότητας. Μπορείς να συνεχίσεις να εξερευνάς και να βρεις κόσμους που έχουν τους πόρους που χρειάζεσαι ή κρυμμένα καταφύγια."

Διαβάστε το review του Starfield και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification