Ο Elon Musk έκανε livestream το Diablo 4 στο Twitter (X)

Σωτήρης Τσόπουλος

Σωτήρης Τσόπουλος  

Επιτυχία δεν είναι η απουσία αποτυχίας. είναι η επιμονή στην αποτυχία.
 
0.0 ()
1
Ο Elon Musk έκανε livestream το Diablo 4 στο Twitter (X)

Ο Elon Musk έκανε livestream το Diablo 4 στο Twitter (X)

Σε μία προσπάθεια για να γίνει το X...Twitch killer.

Το πιο πρόσφατο βήμα στην προσπάθεια του Elon Musk να μετατρέψει το X - την υπηρεσία που ο περισσότερος κόσμος ακόμα αποκαλεί Twitter – σε μία εφαρμογή που θα είναι αντάξιος ανταγωνιστής του Twitch. Ο δισεκατομμυριούχος θέλει το X να λειτουργεί και ως υπηρεσία livestreaming (καθώς και να εισάγει πολλές ακόμη λειτουργίες) και τις τελευταίες ημέρες έκανε κάποια livestreams με διάφορους τίτλους ώστε να δοκιμάσει τις αντοχές της πλατφόρμας του X.

Ο τίτλος που αναφέρεται είναι το Diablo 4, το οποίο ο Musk έχει κάνει δύο livestreams παίζοντάς το τις τελευταίες ημέρες, μία φορά με ένα εναλλακτικό λογαριασμό και μία φορά με τον κύριο του, ο οποίος έχει 158,7 εκατομμύρια ακόλουθους την στιγμή που γράφεται το άρθρο. Αρχικά, ο Musk επρόκειτο να κάνει livestream με το Diablo μερικές ημέρες πριν. Ο ιδιοκτήτης του X(Elon Musk) είχε αρχικά πει ότι θα κάνει stream "κάποια ανόητα πράγματα" όπως το Diablo 4 στις 27 Σεπτεμβρίου, αλλά τελικά το ακύρωσε επειδή "εξακολουθούσε να το δουλεύει".

Αντ' αυτού, το πρώτο livestream του τίτλου πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή σε έναν λογαριασμό με το όνομα cyb3rgam3r420 και περιλάμβανε τον Musk να παίζει με έναν λυκάνθρωπο level 100. Περιλάμβανε επίσης περίπου 13 λεπτά με κάποιον να βοηθάει τον Musk να λύσει τεχνικά προβλήματα με τη μετάδοση και περίπου 20 λεπτά που ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο εξηγούσε τις λεπτομέρειες της δομής του χαρακτήρα του.

Παρόλα αυτά, εδώ να σημειωθεί ότι το livestream πήγε καλά .Με εξαίρεση τις αρχικές δυσκολίες, το X φάνηκε να διαχειρίζεται αρκετά καλά το πρώτο livestream του Musk. Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για το δεύτερο του stream, ωστόσο, που πραγματοποιήθηκε μέσω του κύριου λογαριασμού του Musk και διήρκεσε περίπου 40 λεπτά. Για οποιοδήποτε λόγο, ίσως λόγω του γεγονότος ότι ο κύριος λογαριασμός του Musk έχει περίπου 1,810,403% περισσότερους ακόλουθους από τον λογαριασμό cyb3rgam3r420, το δεύτερο stream είχε προβλήματα καθ' όλη τη διάρκειά του, με θέματα στον ήχο κάτι που τον έκανε να ακούγεται πολύ πιο ψηλόφωνο απ' ό,τι συνήθως. Ένα πρόβλημα που ο ίδιος ο Musk πιστεύει πως θα είναι "εύκολο να διορθωθεί". Παρ' όλα αυτά, κατάφερε εν τέλει να τερματίσει ένα δύσκολο dungeon level 100.

 

 

Σίγουρα ο δρόμος για την κατάκτηση της θέσης της κορυφαίας streaming πλατφόρμας είναι μακρύς, και σίγουρα δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Όχι μόνο έχει ζημιωθεί το κύρος του X/Twitter λόγω της περίεργης συμπεριφοράς τουMusk, που τον έχουμε δει να αλληλεπιδρά με φωνές από την ακροδεξιά πλευρά της αμερικανικής πολιτικής σκηνής κάτι που πρόσφατα τον έφερε σε νομικούς μπελάδες διότι συνέδεσε έναν 22χρονο Εβραίο με μια νεοναζιστική ομάδα. Η πλατφόρμα δεν φαίνεται καλά προσαρμοσμένη στον τύπο livestreaming που μπορούν να προσφέρουν το Twitch και το YouTube

 Διαβάστε εδώ για το ενδεχόμενο το να μπει συνδρομή στο X και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification