• Ειδήσεις
  • RPG
  • Modders του Mass Effect Legendary Edition βάζουν σεξ χαρακτήρων ίδιου φύλου και Director's Cut πλάνα

Modders του Mass Effect Legendary Edition βάζουν σεξ χαρακτήρων ίδιου φύλου και Director's Cut πλάνα

Hot
Modders του Mass Effect Legendary Edition βάζουν σεξ χαρακτήρων ίδιου φύλου και Director's Cut πλάνα

Modders του Mass Effect Legendary Edition βάζουν σεξ χαρακτήρων ίδιου φύλου και Director's Cut πλάνα

Θα εισάγουν αχρησιμοποίητα audio. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/5/21] Το Mass Effect Legendary Edition κυκλοφόρησε και ήδη υπάρχουν δεκάδες mods για να διαφοροποιήσετε την εμπειρία σας.

Αρκετές επιλογές είναι διαθέσιμες μέσω του NexusMods και τροποποιούν το φωτισμό της τριλογίας, τη χρωματική παλέτα και το πεδίο ορατότητας, όπως το Better Camera (Higher FOV) mod του χρήστη JadeBarker. Μια αρχική προσπάθεια να ξεκλειδώσει το gay romance στο Mass Effect 1 έχει επίσης εμφανιστεί.Το Same Sex Mod for Default Shepard επιτρέπει τον αρσενικό Shepard να κάνει romance τον Kaiden και ο θηλυκός Shepard την Ashley. To mod λειτουργεί μόνο με τα default μοντέλα του Shepard και δεν προσθέτει περισσότερες σκηνές διαλόγου.

Tο Mass Effect είχε αρχικά ηχογραφήσει διαλόγους για αυτά τα romances αλλά δεν μπήκαν τελικά στο παιχνίδι.Ο δημιουργός του mod Biganimefan2 γράφει “ Ανεβάζω αυτό το mod ελπίζοντας πως κάποιοι άλλοι θα μπορέσουν μετέπειτα να το εξελίξουν. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ελεύθερα απλώς κάντε μια αναφορά και σε μένα αν όντως το κάνετε”.

Αν ψάξετε και αλλού, το QOL Speed Bin Tweaks MELE1 mod από τον thelistenersufry παρέχει αρκετές αλλαγές στην ποιότητα ζωής του Mass Effect 1, όπως για παράδειγμα το απεριόριστο sprinting καθώς και το απεριόριστο boosting του Mako. Οι ανεξερεύνητοι κόσμοι είναι μεγάλοι και σίγουρα το mod θα βοηθήσει. Αλλάζει ακόμα το crouch κουμπί σε χειριστήριο από το δεξί μοχλό στον αριστερό και προσθέτει αλλαγές στο πεδίο ορατότητας.

Ένα ακόμη mod είναι το LEME1 Autosave and QOL console hacks, το οποίο κάνει πιο συχνά saves στο Mass Effect 1. Τέλος, αν θέλετε πραγματικά να πειραματιστείτε με το save αρχείο σας, το Trilogy Save Editor του Karlitos σας επιτρέπει να τροποποιήσετε διάφορες επιλογές και σημεία κλειδιά της πλοκής όλης της τριλογίας ώστε να δημιουργήσετε οτιδήποτε save θέλετε. Ακόμη και αν σκοτώσατε κατά λάθος έναν άποικο της Zhu’s Hope πλέον μπορείτε να το διορθώσετε.

[UPDATE: 28/5/21 - Modders θα εισάγουν αχρησιμοποίητα αρχεία audio στα mods τους] Οι modders του Mass Effect Legendary Edition έχουν πιάσει δουλειά και σύμφωνα με αναφορά του TheGamer θα χρησιμοποιήσουν όλα τα αχρησιμοποίητα αρχεία audio της BioWare, η οποία ετοίμασε σχέσεις μεταξύ χαρακτήρων του ίδιου φύλου στο Mass Effect 1, αλλά  δεν τις υλοποίησε ποτέ, λόγω αντιδράσεων. Υπάρχουν διάλογοι μεταξύ των Jack, Jacob, Kaidan, Ashley, Miranda, Thane και Tali.

Πέρα από το Mass Effect 1, θα προστεθούν και σκηνές στο Mass Effect 2, οι οποίες κόπηκαν από την τελική έκδοση, αλλά τα αρχεία audio βρίσκονται εκεί για να "μαρτυρήσουν" τι ακριβώς συνέβαινε μεταξύ χαρακτήρων. Υπάρχει για παράδειγμα σκηνή σεξ ανάμεσα στην female Shephard και την Miranda,

Το Mass Effect Legendary Edition κυκλοφόρησε στις 14 Μαϊου για PC, PS5,Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε το review του Mass Effect Legendary Edition και για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification