Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Hot
Δανάη Ντούρμα
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Ανακοινώθηκε για PC και Switch.

Το Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 9 Ιουλίου.

Η Capcom έδωσε πληροφορίες κατά τη διάρκεια ενός Monster Hunter Stream για τον ερχομό του Monster Hunter 2: Wings of Ruin σε Nintendo Switch και PC. Το ψηφιακό event ήταν μια επίδειξη των Monstie companions και των ανταγωνιστικών φατριών ενώ έδωσε και πληροφορίες για την ιστορία. Υιοθετώντας το ρόλο ενός Monster Rider ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιήσει Kinship Stone για να δημιουργήσει δεσμούς με τέρατα, οι παίχτες θα γνωρίσουν τους Lilia και Reverto που επιστρέφουν από το αρχικό Monster Hunter Stories.

To ζευγάρι αυτό, έχει ως αποστολή να πιάσει το companion σας Razewing Ratha πριν προλάβει να ξυπνήσει την καταστροφική δύναμη που αναφέρει η προφητεία των Wings of Ruin. Ταυτόχρονα, μια άλλη ομάδα από Hunters και Riders έχει τον ίδιο στόχο αλλά για δικούς της ύποπτους λόγους. Περισσότερες πληροφορίες για τις επαφές μεταξύ των επανεμφανιζόμενων χαρακτήρων και του cast που έχει αποκαλυφθεί, καθώς και για το ταξίδι του παίχτη ώστε να σώσει το φίλο του ή τον κόσμο θα έχουμε σύντομα.
Μετά το τρέιλερ του Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, το stream προσέφερε τις πρώτες λεπτομέρειες για το στρατηγικό στοιχείο των turn – based μαχών του παιχνιδιού. Υπάρχουν τρία είδη επίθεσης το Power, Speed και Technical τα οποία επιστρέφουν από το Monster Hunter Stories. Επίσης, θα πρέπει να αποκτήσετε δεξιότητα στους σωστούς τύπους όπλων, στοιχείων και skills για να αντιμετωπίσετε όλο και πιο ισχυρές απειλές.

Μαθαίνοντας το στυλ μάχης των διαφορετικών τεράτων, θα είστε ικανοί να αποφύγετε επερχόμενες επιθέσεις διαλέγοντας τον σωστό τύπο επίθεσης. Επιπλέον, μπορείτε να σταματήσετε τέρατα στοχεύοντας σε συγκεκριμένα μέλη του σώματός τους, καθώς και να πραγματοποιήσετε Double Attacks σε συνεργασία με το Monstie σας. Ακόμη μπορείτε να συνεργαστείτε με Monsties Battle και άλλους Buddy χαρακτήρες για να χρησιμοποιήσετε Kinship Attacks τα οποία μπορούν να αλλάξουν τη ροή της μάχης.

Η συνέχεια του Monster Hunter Stories που κυκλοφόρησε για 3DS, περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξουν σύντομα. Προπαραγγελίες είναι πλέον διαθλέσιμες και περιέχουν την πρόσβαση στο Kamura maiden outfit για την Ena. Ως κομμάτι του crossover περιεχομένου για το Monster Hunter Rise, εάν συνδέσετε το save data σας από το Monster Hunter Rise θα πάρετε το Rider layerd armor για τον Hunter σας σε αυτό παιχνίδι. Μonstie Riders θα έχουν πρόσβαση στο Kamura Garb layered armor Monster Hunter 2: Wings of Ruin.

To Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin θα κυκλοφορήσει για PC και Switch στις 9 Ιουλίου.

Διαβάστε ακόμη περισσότερα για το Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin  και για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification