Short Film για το Final Fantasy VII Remake

Hot
Short Film για το Final Fantasy VII Remake

Short Film για το Final Fantasy VII Remake

Ένα διαφορετικό διαφημιστικό spot για το παιχνίδι.

Μετά από το teaser trailer για το Final Fantasy VII Remake, η εταιρία ανάπτυξης του παιχνιδιού κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία ένα νέο συγκινητικό short film διάρκειας 13 λεπτών.

Στην ταινία μικρού μήκους συμμετέχουν οι ηθοποιοί Masaka Kubota, Misato Morita, Tetsuji Tamayama. Το σενάριο αφορά έναν νεαρό άνδρα που υποδύεται ο Kubota, ο οποίος δεν έχει παίξει ποτέ του το original Final Fantasy VII και σιγά σιγά βλέποντας το αποκτά όλο και παραπάνω ενδιαφέρον. Οι ηθοποιοί έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο υποκριτικής που χαρακτηρίζει τις Ιαπωνικές παραγωγές. Πολύ δράμα, υπερβολικό acting και αμήχανες αντιδράσεις είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της ταινίας. Ο MC είναι ο κεντρικός χαρακτήρας της ταινίας και είναι αυτός που ανακαλύπτει ένα CD του Final Fantasy VII στο ράφι του. Η Kana την οποία υποδύεται η Misato Morita ένιωσε νοσταλγία για το παιχνίδι και πήρε τα CDs του παιχνιδιού. Οι δυο τους δεν έχουν στην κατοχή τους PS1 ενώ σκοπεύουν να αποκτήσουν PS4 για να δουν τον επερχόμενο τιτλο. Η ταινία συνεχίζει με τον MC να συζητά με τους συνεργάτες του στο γραφείο για το του δεν έχει παίξει το original παιχνίδι. Η συζήτηση τους καταλήγει στο επερχόμενο Remake και στα πιθανά σενάριο που έχουν στο μυαλό τους οι υπάλληλοι. Η μέρα περνά και ο πρωταγωνιστής καταλήγει στο σπίτι με την κοπέλα του να συζητούν και να έχουν αναμνήσεις από το original παιχνίδι. Παρακάτω μπορείτε να δείτε στην ταινία μικρού μήκους που ετοίμασε η Square Enix.

Η ιστορία συνεχίζεται με τους χαρακτήρες να αναφέρονται στον επερχόμενο τίτλο, ενώ στην ιστορία εμπλέκεται και ο αδελφός της Kana με μια αρκετά συγκινητική ιστορία. Το υπόλοιπο της ταινίας περιέχει αρκετά flashbacks από το Final Fantasy και την παιδική ηλικία των πρωταγωνιστών. Η εταιρία ήθελε να προβάλει ότι πολλοί άνθρωποι έχουν κτίσει τις παιδικές τους αναμνήσεις μαζί με το Fantasy και αυτό αποτελεί ένα ισχυρό δέσιμο των ανθρώπων με το παρελθόν. Η ιδέα της Square Enix αποτελεί μια πρωτότυπη και αξιοπρόσεκτη ιδέα, με πολύ καλή παραγωγή.

Δείτε τα gameplay του Final Fantasy VII Remake εδώ και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification