Fallout: Miami

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
2
Fallout: Miami

Fallout: Miami

Η ανάπτυξη συνεχίζεται παρά τις δυσκολίες της πανδημίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 25/07/2018] Η ομάδα πίσω από το εντυπωσιακό total conversion mod του Fallout 4 με τίτλο Fallout: Miami, έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ.

Όπως μπορείτε να δείτε και από το βίντεο, τόσο το τρέιλερ, όσο και ολόκληρο το mod γενικότερα, είναι τόσο καλοφτιαγμένα που θα μπορούσαν να είχαν δημιουργηθεί από την ίδια την Bethesda. Το mod βρίσκεται σε ανάπτυξη εδώ και αρκετά χρόνια και σας μεταφέρει στις ειδυλλιακές παραλίες του Μαϊάμι και στις γύρω περιοχές του.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο views μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες.

Οι modders που ασχολούνται με το Fallout: Miami δημιούργησαν από το μηδέν νέα assets, έναν ολοκαίνουριο map, voice overs για αρκετούς χαρακτήρες και καινούρια μουσικά κομμάτια, ενώ πρόσθεσαν νέους εχθρούς και factions. Όπως είναι φυσικό, πέρα από τα καινούρια αντικείμενα, θα βρείτε να ολοκληρώσετε και ένα νέο story campaign με αρκετά main και side quests, ενώ θα βρείτε επίσης νέο εξοπλισμό για τον χαρακτήρα σας. Στις περιοχές του παιχνιδιού συναντάμε τις Meridian, Atlantic, Maimon, Bayshore, Sheridan, Downtown και Flamingo. Καθεμία από αυτές θα περιλαμβάνει διαφορετικές δραστηριότητες, καταστήματα και περιβάλλοντα για να εξερευνήσετε.

Σύμφωνα με το σενάριο, αποφασίζετε να επισκεφθείτε το Μαϊάμι για να δουλέψετε, αλλά τελικά μπλέκετε σε διαμάχες με διάφορα groups που προσπαθούν είτε να αποκτήσουν περισσότερη δύναμη και εξουσία, είτε να ακολουθήσουν τα πιστεύω τους. Το σενάριο κάνει επίσης λόγο για εξαφανίσεις ανθρώπων, την ώρα που προσπαθείτε να βρείτε την αλήθεια στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους Order και τους Freedom.

Το Fallout: Miami θα κυκλοφορήσει δωρεάν για PC σε άγνωστη ημερομηνία.

[Update: 19/10/20 - Η ανάπτυξή του mod συνεχίζεται παρά τις δυσκολίες της πανδημίας] To Fallout Miami είναι ένα από τα πιο φιλόδοξα mod projects των τελευταίων ετών και σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης του, η παραγωγή του συνεχίζεται κανονικά παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν λόγω της πανδημίας.

Το στάδιο πριν από την παραγωγή του έχει ολοκληρωθεί ενώ το μέγεθος του mod θα φτάσει περίπου στο μέγεθος του official expansion. Θα περιέχει νέα quest και νέους χαρακτήρες για να ανακαλύψετε, κάτι το οποίο δικαιολογεί τον όγκο του. Σύντομα θα γίνει η παρουσίαση των 3D μοντέλων και μπορείτε να πάρετε μία ιδέα του τι έπεται στο βίντεο παρακάτω:

Η ομάδα ανάπτυξης έχει δημιουργήσει επίσης brands και franchises για να δώσει στο Miami μία πιο ρεαλιστική προσέγγιση μία εκ των οποίων είναι η εταιρεία ορυκτών καυσίμων Poseidon Energy, θυγατρική της Gasolina Caribica. Υπάρχει επίσης το Center School αν θέλετε να συνεχίσετε την εκπαίδευση σας και μπορεί να είναι χτισμένο από παλιοσίδερα όμως μέσα στο εσωτερικό μπορείτε να βρείτε προπολεμικά βιβλία και κασέτες.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Fallout Miami δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Η κυκλοφορία του θα γίνει δωρεάν για PC ενώ αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την ανάπτυξη του, ενδεχόμενος να αναλάβετε κάποιο voice acting ή να συνεισφέρετε στην ολοκλήρωση του, μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο FAQ.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για το Fallout 76 και δείτε την Collector’s Edition και τα gameplay videos. Δείτε επίσης άλλα mods του Fallout 4 και συζητήστε για το Fallout: Miami στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 20/10/2020 10:01
Για να δούμε και το καινούργιο μέρος της σειράς αν και είμαι τρελός φαν του Brian Fargo και ακολουθώ μετά το Fallout 2 τώρα πλέον τα wastelands.
Notification