• Ειδήσεις
  • Racing
  • Το Gran Turismo 7 δεν θα είναι πια επίσημος συνεργάτης της FIA Motorsport

Το Gran Turismo 7 δεν θα είναι πια επίσημος συνεργάτης της FIA Motorsport

Το Gran Turismo 7 δεν θα είναι πια επίσημος συνεργάτης της FIA Motorsport

Το Gran Turismo 7 δεν θα είναι πια επίσημος συνεργάτης της FIA Motorsport

Θα αντικατασταθεί με το Assetto Corsa Competizione.

Το Gran Turismo δεν είναι πλέον συνεργάτης της FIA Motorsport, η οποία εγκατέλειψε το Racing από επίσημο συνεργάτη, κάτι που αποτελεί μεγάλο πλήγμα για την Polyphony Digital.

Για τα φετινά FIA Motorsport Games, to Assetto Corsa Competizione αντικατέστησε το Gran Turismo. Μέχρι τώρα, το Gran Turismo εξομοίωνε τους πραγματικούς αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού. 

Παρόλα αυτά, το Gran Turismo συνεχίζει να αναπτύσσεται στο χώρο των esports και έτσι η σειρά GT δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στη συνέχεια. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως το Assetto Corsa Competizione είναι περισσότερο Racing simulation από το Gran Turismo. Έτσι, βγάζει νόημα πως η FIA προτίμησε αυτή την σειρά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα φετινά FIA Motorsport Games θα επικεντρωθούν στην σειρά αμαξιών GT3, σε ένα τουρνουά νοκ-άουτ που θα περιλαμβάνει 80 οδηγούς, οι οποίοι ελπίζουν σε μία θέση στους τελικούς που θα διεξαχθούν στις 29 Οκτωβρίου 2022.

Αυτή η εξέλιξη προσθέτει κι άλλους μπελάδες στην ήδη προβληματική κυκλοφορία του Gran Turismo 7. Αν και είναι ένα επιτυχημένο Racing, το GT7 έχει υποβαθμιστεί με αμφιλεγόμενα updates που ακολούθησαν την κυκλοφορία του, όπως η μείωση των rewards και η αύξηση του grind από την μεριά του παίκτη. Πολλοί θεώρησαν ότι αυτές οι αποφάσεις έγιναν προκειμένου να ωθήσουν τους παίκτες προς τα microtransactions.

Διαβάστε το review του Gran Turismo 7 από τον Ερμή Δερβίση. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification