Το Mario Kart Tour απέκτησε multiplayer mode

Hot
Βάσια Κούκια
Το Mario Kart Tour απέκτησε multiplayer mode

Το Mario Kart Tour απέκτησε multiplayer mode

Διαθέσιμο για το δωρέαν mobile game της Nintendo.

Το πολυαναμενόμενο multiplayer update του Mario Kart Tour είναι πλέον online σύμφωνα με ανακοίνωση της Nintendo και σας επιτρέπει να αγωνιστείτε ενάντια σε πραγματικούς αντιπάλους.

Στην κατηγορία "Standard Races" οι κανόνες αλλάζουν κάθε μέρα παρουσιάζοντας συνεχώς κάτι διαφορετικό, πράγμα που θα ενθαρρύνει πολλούς παίκτες να ασχολούνται με το παιχνίδι σε καθημερινή βάση. Μπορείτε ακόμη να προσκαλέσετε συγκεκριμένους παίκτες σε δικούς σας αγώνες, όπου θα αποφασίζετε τους κανόνες που αφορούν τα αντικείμενα, τους γύρους κ.α. 

Ακόμη, προστέθηκε μία νέα κατηγορία, τα "Gold Races", η οποία όμως είναι διαθέσιμη κατόπιν πληρωμής. Η συμμετοχή σε αυτούς τους αγώνες, οι οποίοι περιλαμβάνουν γρηγορότερες ταχύτητες στα 200cc, πραγματοποιείται μόνο με την αγορά του Gold Pass που κοστίζει 5 ευρώ το μήνα. Η αγορά του περιλαμβάνει επίσης νομίσματα του παιχνιδιού και μετάλλια.

Το Mario Kart Tour κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2019 και είναι δωρεάν. Το Gold Pass και άλλες διάφορες μικροσυναλλαγές είναι η πηγή εσόδων του παιχνιδιού, το οποίο έχει σημειώσει κέρδος παραπάνω από 76 εκατομμύρια ευρώ.

Το τελευταίο Mario Kart που κυκλοφόρησε για κονσόλα ήταν το Mario Kart 8 Deluxe και είναι το πιο επιτυχημένο παιχνίδι για το Nintendo Switch με 23 εκατομμύρια πωλήσεις. Μαζί με τα προηγούμενα 8.44 εκατομμύρια αντίτυπα που είχε πουλήσει όταν κυκλοφόρησε στην αρχή για το Wii U, οι πωλήσεις όλων των Mario Kart 8 ανέρχονται στο σύνολό τους στα 31.4 εκατομμύρια.

Διαβάστε περισσότερα για το Mario Kart Tour ή πείτε μας τη γνώμη σας στο σχετικό forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification