Η Valve παρουσίασε τη συσκευασία του Steam Deck

Ερμής Δερβίσης
Η Valve παρουσίασε τη συσκευασία του Steam Deck

Η Valve παρουσίασε τη συσκευασία του Steam Deck

Θα ξεκινήσει σύντομα να στέλνει την κονσόλα στις εταιρείες ανάπτυξης.

Η Valve, μέσω δημοσίευσής της στο blog του Steam, δήλωσε ότι ολοκλήρωσε το σχεδιασμό του Steam Deck και είναι έτοιμη για να αρχίσει να στέλνει κονσόλες στους developers, ενώ παρουσίασε και τη συσκευασία του.

Η Valve δήλωσε: "Το DV είναι το τελευταίο πρωτότυπο πριν ξεκινήσει η παραγωγή και περιλαμβάνει βελτιώσει από το μοντέλο EV2. Μετά από αυτή την έκδοση θα γίνουν μικρές αλλαγές για το τελικό προϊόν. Μία από τις βασικές διαφορές μεταξύ αυτής της μονάδας με τις προηγούμενες είναι ότι τώρα δοκιμάζουμε και τον σχεδιασμό της συσκευασίας. Οπότε πριν αρχίσουμε να τα στέλνουμε στους developers θέλαμε να σας δείξουμε την τελική συσκευασία που θα λάβουν οι πελάτες μας τον Φεβρουάριο". Οι κονσόλες θα ξεκινήσουν να πηγαίνουν στους developers πολύ σύντομα, σύμφωνα με την Valve.

Στην συσκευασία του Steam Deck, που δείχνει να είναι φτιαγμένη από χαρτόνι, θα περιλαμβάνεται η κονσόλα, ένα καλώδιο φόρτισης και μία θήκη μεταφοράς. Επάνω στην επιφάνεια της συσκευασίας αναφράφονται, σε πολλές γλώσσες, τα μέρη που θα μπορείτε να πάρε και να χρησιμοποιήσετε το Steam Deck. Η συγκεκριμένη θήκη που παρουσίασε η Valve αφορά τις εκδόσεις με αποθηκευτικό χώρο 64GB και 256GB.

Το Steam Deck θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2022.

Διαβάστε περισσότερα για το Steam Deck και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification