Knack 2

Hot
ΣΤ
ΣΤ

ΣΤ  

The absurd hero
 
0.0 ()
15
Knack 2

Knack 2

Στη δημοσιότητα το τηλεοπτικό σποτ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/2/16] Η Mindy Lang, animator στην εταιρία ανάπτυξης XPEC Entertainment, δήλωσε το Knack 2 στο βιογραφικό της στη σελίδα της στο LinkedIn.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως ξεκίνησε να εργάζεται στο project τον Μάιο του 2015, αναλαμβάνοντας animation 3D μοντέλων και cutscenes για το PS4. Μετά την δημοσίευση της είδησης στο NeoGaf, αφαίρεσε την αναφορά στο Knack 2 από το βιογραφικό της. Για τον λόγο αυτό, προς το παρόν, η ανάπτυξη του Knack 2 μπορεί να θεωρηθεί ως φήμη, τουλάχιστον μέχρι να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Η XPEC Entertainment ανέλαβε βοηθητικό development για το Final Fantasy 15, ενώ έχει αναπτύξει και δικούς της τίτλους. Αν επιβεβαιωθούν οι φήμες, το Knack 2 θα είναι το sequel του Knack το οποίο κυλοφόρησε στο λανσάρισμα του PS4.

[UPDATE 3/12/16] Το Knack μπορεί να απέσπασε μετριότατες κριτικές από τους παίκτες και τους reviewers, εντούτοις η Sony δεν δείχνει διάθεση να το εγκαταλείψει. Στα πλαίσια του PlayStation Experience 2016, η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε τον διάδοχό του, δίνοντας παράλληλα στην δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ του.


[UPDATE 2: 11/8/17 - Screenshots από το παιχνίδι] Η Sony Interactive Entertainment Japan έφερε στη δημοσιότητα ορισμένα στιγμιότυπα από το Knack 2. Μέσα από αυτές τις εικόνες βλέπουμε ένα skill tree πάνω στο οποίο υπάρχουν διάφορες αναβαθμίσεις τις οποίες εσείς θα χρησιμοποιείτε για να αναβαθμίσετε τις ικανότητες του Knack στον sequel αυτόν τίτλο.

Μαζεύοντας relics από τους εχθρούς που έχετε κατατροπώσει θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε νέες τεχνικές και να εξελίξετε τις ικανότητες του Knack. Δύο από αυτές είναι οι Somersault Kick και Run Through (έτσι τουλάχιστον μεταφράστηκαν από τα Ιαπωνικά) που σου επιτρέπουν να σηκώσετε τους εχθρούς σας στον αέρα και να προσπερνάτε τους εχθρούς που σας εμποδίζουν αντίστοιχα.

Σε περίπτωση που παίζετε με κάποιον φίλο σας, οι συνδυαστικές κινήσεις όπου δεν είναι διαθέσιμες παίζοντας single player είναι και αυτές διαθέσιμες προσδίδοντας εντυπωσιακά στοιχεία μάχης. Οι εικόνες επίσης προδίδουν δύο και από τις μορφές που μπορεί να λάβει ο πρωταγωνιστής. Πρόκειται για τον Ice Knack που έχει απορροφήσει κομμάτια πάγου και τον Iron Knack που απορροφάει μέταλλο για να πραγματοποιηθεί αυτή του η εξέλιξη. Δείτε όλα τα screenshots παρακάτω στην γκάλερι του άρθρου.

[UPDATE 3: 28/8/17 - Το τηλεοπτικό σποτ] Η Sony δημοσίευσε το τηλεοπτικό σποτ του Knack II.

Διαρκεί μόλις 30 δευτερόλεπτα και έχει χαλαρό και χιουμοριστικό ύφος.

Το Knack 2 θα κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου στο PS4 στην τιμή των 40 ευρώ.

Διαβάστε το review του Knack από τον Παντελή Δασκαλέλο. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο orum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Purified Water (Level 17) 15/02/2016 00:52
Πολύ ωραία θέλω να κυκλοφορήσει και στο wii όμως ή στο pc για να μπορέσω να το αγοράσω δεν με βλέπω να έχω λεφτά για ps4 :-x
#2 ashbringer (Level 25) 12/08/2017 10:11
Το Knack επιστρέφει αρκετά βελτιωμένο .Οι εικόνες είναι υπέροχες.
#3 Phobos (Level 22) 12/08/2017 13:08
Φαίνεται αρκετά βελτιωμένο και πολύ πιο δυνατό από το πρώτο game. Για να δούμε τι θα δούμε.
Notification