Το ChatGPT κυκλοφόρησε το Sora: Ένα Text-to-Video generator

Hot
Κωνσταντίνος Λάζος

Κωνσταντίνος Λάζος  

Now Playing: Real life (First-Pesron Shooter όσο υπάρχουν Τούρκοι και woke, μετά θα γίνει Action-Adventure)
 
0.0 ()
1
Το ChatGPT κυκλοφόρησε το Sora: Ένα Text-to-Video generator

Το ChatGPT κυκλοφόρησε το Sora: Ένα Text-to-Video generator

Το κείμενό σας τώρα μπορεί να γίνει βίντεο ενός λεπτού.

Μία πολύ σημαντική είδηση έρχεται να ταράξει τα νερά στον κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης καθώς το OpenAI θα κυκλοφορήσει το Sora, μια εφαρμογή δημιουργίας βίντεο, μέσα από κείμενο. Με το Sora, θα μπορείτε να δημιουργήσετε βίντεο που θα διαρκούν έως ένα λεπτό, πληκτρολογώντας το κείμενο που επιθυμείτε. Αυτό ανοίγει έναν κόσμο αμέτρητων δυνατοτήτων, όχι μόνο για τους ειδικούς που αγωνίζονται ενάντια στην παραπληροφόρηση, αλλά και για τους δημιουργούς των video games και των ταινιών.

Το OpenAI είναι έτοιμο να ανταγωνιστεί τεχνολογικούς γίγαντες. Είναι ενδιαφέρον, αν αναλογιστεί κανείς ότι η αγορά της παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης αναμένεται να εκτοξευθεί στα ύψη στα 1,3 τρισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2032. Οι εκπληκτικές δυνατότητες του Sora περιλαμβάνουν την ικανότητα αποκρυπτογράφησης μακροσκελή προτροπών και δημιουργίας μεγάλης ποικιλίας χαρακτήρων, σκηνών και τοπίων. Το προφίλ chatgptricks στο Instagram δημοσίευσε μία εικόνα και ένα βίντεο για την κυκλοφορία του Sora.

Με το Sora, η OpenAI επιχειρεί να προχωρήσει πέρα από τα συνηθισμένα όρια.

Το Sora έχει μερικά κορυφαία χαρακτηριστικά, καθώς λαμβάνει μεγάλες οδηγίες κειμένου, τις ερμηνεύει και τους δίνει ζωή, δημιουργώντας ακόμα και χαρακτήρες. Μπορεί να δημιουργήσει μια ζωντανή παράσταση χαρακτήρων, να τους τοποθετήσει σε διάφορες σκηνές και να ξεδιπλώσει ένα φάσμα τοπίων — υπερτροφοδοτώντας τη δύναμη αφήγησης του κειμένου σας. Με βάση τα προηγούμενα μοντέλα του OpenAI, το Sora μεταφέρει τη δημιουργία κειμένου σε εικόνα σε νέα όρια δημιουργόντας περίπλοκες σκηνές με ακρίβεια και ρεαλιστικές κινήσεις.

Διαβάστε για εικόνες με 14 ηρωίδες της Disney που έφτιαξε TikToker χρησιμοποιώντας το Text-To-Image της τεχνητής νοημοσύνης και συζητήστε για το ChatGPT στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.