Η Pokimane αποκάλεσε fan της "φτωχό αγόρι" επειδή παραπονέθηκε για τα ακριβά μπισκότα της

Hot
Ερμής Δερβίσης
Η Pokimane αποκάλεσε fan της "φτωχό αγόρι" επειδή παραπονέθηκε για τα ακριβά μπισκότα της

Η Pokimane αποκάλεσε fan της "φτωχό αγόρι" επειδή παραπονέθηκε για τα ακριβά μπισκότα της

Κοστίζει 7 δολάρια το κάθε σακουλάκι.

Η Pokimane κυκλοφόρησε πρόσφατα τα δικά της μπισκότα Myna, τα οποία διατίθενται σε πακέτα με 4 σακουλάκια το καθένα στα 28 δολάρια.

Κατά τη διάρκεια ενός live stream της, ένας από τους fans της παραπονέθηκε για την τιμή και η Pokimane απάντησε: "Οι άνθρωποι μου λένε: Θεέ μου 28 δολάρια για μπισκότα. Είναι 4 σακούλες, δηλαδή 7 δολάρια ανά σακούλα. Ξέρω, ξέρω, τα μαθηματικά είναι δύσκολα όταν είσαι ηλίθιος. Αλλά αν είσαι ένα φτωχό αγόρι απλά πες το."

Αναμενόμενα οι αντιδράσεις ήταν ιδιαίτερα αρνητικές μέχρι που την επόμενη μέρα η Pokimane ζήτησε συγνώμη στο Twitter: "Παρόλο που αυτό που είπα το είπα 100% ως αστείο, καταλαβαίνω γιατί φάνηκε αναίσθητο και ζητώ συγνώμη για αυτό. Επίσης καταλαβαίνω ότι η τωρινή τιμή των μπισκότων είναι ακριβή για κάποιους και υπόσχομαι ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να κάνουμε τιμές όσο πιο οικονομικές γίνεται."

Αρκετός κόσμος παραμένει κατά του αστείου και κριτικάρει την Pokimane, ενώ η streamer Nadia ανήκει σε αυτούς που την υπερασπίστηκαν. Συγκεκριμένα η Nadia προσπάθησε να φέρει το θέμα στον σεξισμό: "Όταν ένα κορίτσι πουλάει μπισκότα τότε θέλετε να μιλήσετε όλοι; Το μίσος για τις γυναίκες στο internet είναι τεράστιο." Αντίθετα ο γνωστός Καναδός xQC δήλωσε: "Ναι Nadia, το μίσος προς τις γυναίκες είναι που έδωσε αυτή την τιμή στα μπισκότα."

Διαβάστε περισσότερα για την Pokimane και συζητήστε για αυτήν στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification