Ο Phil Spencer είχε δηλώσει ότι η αναβολή του Starfield ήταν καταστροφική για το Xbox Game Pass

Hot
Ερμής Δερβίσης
Ο Phil Spencer είχε δηλώσει ότι η αναβολή του Starfield ήταν καταστροφική για το Xbox Game Pass

Ο Phil Spencer είχε δηλώσει ότι η αναβολή του Starfield ήταν καταστροφική για το Xbox Game Pass

Σκεφτόταν διάφορα third-party games για να καλυφτεί το κενό.

Ανάμεσα στα έγγραφα της Microsoft που διέρρευσαν πρόσφατα, βρισκόταν και ένα email του Phil Spencer από τον Μάιο του 2022, στο οποίο εξέφραζε την δυσαρέσκεια του για την τότε αναβολή του Starfield, καθώς θα άφηνε ένα μεγάλο κενό στον κατάλογο του Xbox Game Pass.

Ο λόγος ήταν ότι ακόμα δεν υπήρχε συγκεκριμένη ημερομηνία για το Redfall, ενώ η ανάπτυξη του Stalker 2 είχε μείνει πίσω λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία. Ο Spencer σκεφτόταν μεταξύ άλλων να βάλει στο Game Pass και τα Dark Souls της FromSoftware για να καλύψει το κενό.

Μεταξύ άλλων ο Spencer είχε δηλώσει: "Συνεχώς λέμε για ένα μεγάλο ΑΑΑ κάθε τρίμηνο και φαίνεται ότι θα φτάσουμε σχεδόν 16 μήνες από την μία κυκλοφορία exclusive στην άλλη. Είναι μία καταστροφική κατάσταση για εμάς, με δεδομένο τις επενδύσεις που έχουμε κάνει σε εταιρείες ανάπτυξης για να μεγαλώσουμε το περιεχόμενο του Game Pass. Θεωρώ ότι πρέπει να βελτιώσουμε τον τρόπο που κάνουμε σχέδια με απόλυτη ειλικρίνεια στις ημερομηνίες. Θέσαμε ψηλά τον πήχη στο 2021 από θέμα ποιότητας και ρυθμού πράγμα που ήταν πολύ ωραίο. Αλλά το να έρθουμε από εκείνη τη χρονιά με καθόλου exclusives μέσα στο 2022 είναι μία αστοχία που δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε."

Ο Spencer συνέχισε: "Πρέπει να αντιληφθούμε ότι η κατάσταση που βρισκόμαστε είναι μία αποτυχία των σχεδίων μας και της εκτέλεσης παραγωγής. Είναι προφανές στην κοινότητα ότι χωρίς καμία ενημέρωση για τόσα games και με το να μην παρουσιάζουμε κάτι ξεκάθαρο βρισκόμαστε εκτός θέσης. Έχουμε αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις στο παρελθόν και θα το ξανακάνουμε. Είμαι δυσαρεστημένος με το που βρισκόμαστε αλλά θα τα καταφέρουμε. Το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε ένα νικητήριο σχέδιο."

Στο ίδιο email o Spencer επικεντρώθηκε και στην σημαντικότητα των third-party κυκλοφοριών στο Game Pass και στην συνέχεα παρουσίασε μία λίστα με πιθανές κυκλοφορίες για την πλατφόρμα, η οποία περιλάμβανε, μεταξύ άλλων τα of Lego Star Wars, Dying Light 2, City Skylines 2, Red Dead Redemption 2, Baldur's Gate 3, Gotham Knights, Suicide Squad, Star Wars: Jedi Survivor και Mortal Kombat 1. Στην συνέχεια πρότεινε και την προσθήκη των Dark Souls games, καθώς είχε προηγηθεί η μεγάλη επιτυχία του Elden Ring.

Διαβάστε περισσότερα για τα έγγραφα της Microsoft που διέρρευσαν και συζητήστε για αυτά στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification