Το PUBG New State συνεργάζεται με το Among Us

Το PUBG New State συνεργάζεται με το Among Us

Το PUBG New State συνεργάζεται με το Among Us

Το event θα περιλαμβάνει ένα mini game και νέα items.

H Krafton Inc. ανακοίνωσε μια συνεργασία με την Innersloth που θα ενώσει τους κόσμους του Among Us και του PUBG: New State για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Η μεγαλύτερη προσθήκη στο video game κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα είναι ένα νέο mini game τύπου Among Us, ένα παιχνίδι που μπορούν να παίξουν ομάδες των τεσσάρων ατόμων στο νησί εκκίνησης ενώ περιμένουν για έναν αγώνα στο χάρτη Troi. Ένας από τους τέσσερις συμπαίκτες θα ορίζεται ως ο Impostor και οι άλλοι τρεις πρέπει να αποφύγουν να σκοτωθούν πριν ξεκινήσει ο πραγματικός αγώνας PUBG.

Το video game θα διαθέτει επίσης ένα ειδικό σύνολο αποστολών, η ολοκλήρωση των οποίων θα επιτρέψει στους παίκτες να κερδίσουν εικονίδια, τίτλους και πλαίσια με θέμα Among Us. Οι παίκτες μπορούν επίσης να αγοράσουν ειδικά κιβώτια που περιέχουν ρούχα και άλλα αντικείμενα βασισμένα στο Among Us από το in-game store. Μερικές περιοχές του χάρτη, συγκεκριμένα το Starting Island, το Chester και το Anchorville, θα είναι διακοσμημένες με διακοσμητικά και σκηνικά Among Us, αν και αυτά τα αντικείμενα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως όπλα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Το περιορισμένου χρόνου event ξεκινά στο PUBG: New State στις 21 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Μαΐου.

Το PUBG: New State είναι διαθέσιμο για συσκευές iOS και Android.

Διαβάστε περισσότερα για το PUBG: New State και συζητήστε για το PUBG: New State στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or
Notification