Η Microsoft ετοιμάζει το πρώτο σημαντικό update για τα Windows 11

Η Microsoft ετοιμάζει το πρώτο σημαντικό update για τα Windows 11

Η Microsoft ετοιμάζει το πρώτο σημαντικό update για τα Windows 11

Η υποστήριξη εφαρμογών Android θα είναι διαθέσιμη.

Η Microsoft ετοιμάζει το πρώτο update για τα Windows 11 με υποστήριξη Android εφαρμογών.

H ανάπτυξη, σύμφωνα με ένα νέο blog του Panos Panay, του Chief Product Officer για τα Windows, βρίσκεται μπροστά από το χρονοδιάγραμμα, γεγονός που υποδηλώνει ότι το πρώτο update θα μπορούσε να έρθει νωρίτερα από τα αρχικά προγραμματισμένα μέσα του 2022. Bελτιώσεις και χαρακτηριστικά του UI θα είναι διαθέσιμα ενώ ίσως το πιο αναμενόμενο χαρακτηριστικό είναι η προσθήκη υποστήριξης για εφαρμογές Android.

Η δυνατότητα εκτέλεσης εφαρμογών Android μέσα από τα Windows είναι μια πολύ μεγάλη υπόθεση. Το Chrome OS και το macOS διαθέτουν ήδη αυτή τη δυνατότητα, παρόλα αυτά ήταν ακόμα μια έκπληξη όταν η Microsoft ανακοίνωσε ότι προσθέτει υποστήριξη. Η υποστήριξη εφαρμογών Android είναι διαθέσιμη μέσω του καναλιού insider, αλλά η δημόσια προεπισκόπηση είναι ένα μεγάλο βήμα στο δρόμο προς την επίσημη κυκλοφορία της. Η Microsoft σχεδιάζει να ξεκινήσει μια δημόσια προεπισκόπηση των εφαρμογών Android για τα Windows 11 τον Φεβρουάριο. Η Google εργάζεται πάνω σε μια εφαρμογή που θα σας επιτρέπει να παίζετε για πρώτη φορά τόσο εξομοιωμένα όσο και εγγενώς παιχνίδια Android στο PC σας.

Άλλα νέα χαρακτηριστικά που έρχονται στην ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνουν την επιστροφή του widget καιρού στη γραμμή εργασιών της Microsoft. Η ίδια η γραμμή εργασιών θα βελτιωθεί και οι σημαντικές εφαρμογές Notepad και Media Player θα αναβαθμιστούν.

H έκρηξη των εφαρμογών εργασίας από το σπίτι, όπως το Slack και το Zoom μαζί με την εφαρμογή Teams της Microsoft, φέρνει το πρώτο update των Windows που θα περιλαμβάνει μια απλή λειτουργία της γραμμής εργασιών που θα σας επιτρέπει να μοιράζεστε την οθόνη σας σε απομακρυσμένους χρήστες. Ο Panay μίλησε για το πόσο σπουδαία πιστεύει ότι είναι τα Windows, όπως θα περίμενε κανείς από έναν από τους επικεφαλής τους, αλλά παρουσίασε και μερικά στατιστικά στοιχεία. Ο Panay ισχυρίζεται ότι οι χρήστες αναβαθμίζουν από τα Windows 10 στα 11 με διπλάσιο ρυθμό από τα Windows 8 στα 10, λέει επίσης ότι τα σχόλια των χρηστών και η ικανοποίηση από το προϊόν είναι τόσο υψηλά όσο ποτέ για οποιαδήποτε έκδοση των Windows.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της ενημερωμένης έκδοσης δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, αλλά ακόμη και με την αισιοδοξία του Panay, είναι πιθανό να απέχει αρκετούς μήνες.

Διαβάστε για τις προσφορές του GoDeal24 για Windows 11 keys και συζητήστε για τα Windows 11 στο αντίστοιχο forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification