Η Valve είχε δεχτεί μηνύσεις ότι ενθαρρύνει τον online τζόγο με τα skins του Counter Strike: Global Offensive

Ερμής Δερβίσης
Η Valve είχε δεχτεί μηνύσεις ότι ενθαρρύνει τον online τζόγο με τα skins του Counter Strike: Global Offensive

Η Valve είχε δεχτεί μηνύσεις ότι ενθαρρύνει τον online τζόγο με τα skins του Counter Strike: Global Offensive

Τελικά όλες οι κατηγορίες αποσύρθηκαν.

Στις 7 Ιανουαρίου το Δικαστήριο της Αμερικής απέσυρε την τελευταία κατηρογορία ότι η Valve ενθάρρυνε τον online τζόγο για τα skins του Counter Strike: Global Offensive σε third-party sites.

Το 2016 υπήρχαν αναφορές για εφήβους οι οποίοι χρησιμοποιούσαν τις πιστωτικές κάρτες των γονιών τους για να αγοράσουν skins και θήκες για τα όπλα του CS: GO ώστε να μπορούν να τα ποντάρουν σε third-party σελίδες. Η Valve είχε λάβει σκληρές κριτικές από την Επιτροπή Τζόγου της Washington. Μία από τις πρώτες κατηγορίες εναντίων της Valve είναι ότι η Valve είχε εξαπατήσει η ίδια τους εφήβους, όμως τελικά αποδείχτηκε ότι δεν χρησιμοποίησαν το Steam ούτε είχαν παίξει κάποια από τα games της.

Οι κατηγορίες αυτές ξεκίνησαν όταν οι γονείς ανακάλυψαν ότι τα παιδιά τους ξόδευαν τόσα χρήματα για να αγοράσουν θήκες όπλων για το Counter Strike: Global Offensive και μετά τις πόνταραν σε sites τυχερών παιχνιδιών. Σύμφωνα με τις κατηγορίες, η Valve παρακινούσε τον τζόγο μέσω άλλων σελίδων, όπως το CSGO Lounge και έκρυβε από τον κόσμο τις δουλειές που έκανε. Μέσα στα χρόνια που πέρασαν οι κατηγορίες εξαλείφτηκαν όλες από το δικαστήριο.

Αρχικά οι γονείς δεν είχαν καταφέρει να πείσουν το δικαστήριο ότι η Valve ευθυνόταν για το τζόγο, όμως επειδή στους όρους χρήσης του Steam δεν είχαν συμφωνήσει οι ίδιοι, αλλά τα παιδία που ήταν ανήλικα, το δικαστήριο τους επέτρεψε να κάνουν τις μηνύσεις. Τελικά όμως δεν βρέθηκε κάποια απόδειξη που να συνδέει τη Valve με το συγκεκριμένο θέμα.

Διαβάστε επίσης για το διαγωνισμό για τα skins του CS: GO και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification