Ο επικεφαλής σχεδιασμού της DICE αποχωρεί μετά την κυκλοφορία του Battlefield 2042

New
Ο επικεφαλής σχεδιασμού της DICE αποχωρεί μετά την κυκλοφορία του Battlefield 2042

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της DICE αποχωρεί μετά την κυκλοφορία του Battlefield 2042

O Fawzi Mesmar θα εργαστεί σε άλλη εταιρεία.

 Το Battlefield 2042 κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το μήνα και τώρα ο επικεφαλής σχεδιασμού της DICE αποχωρεί από την εταιρεία.

O Fawzi Mesmar αποχωρεί από το στούντιο, όπως αναφέρει το site VGC, ο καθώς είχε σχέδια να το κάνει μετά την κυκλοφορία του τελευταίου της τίτλου. O Mesmar εντάχθηκε στην DICE το 2019 και εργάστηκε τόσο στο Battlefield όσο και στο Star Wars: Battlefront. O Fawzi Mesmar δήλωσε σε ένα mail προς το προσωπικό: "Ήταν απόλυτη ευχαρίστηση να υπηρετώ στις καλύτερες ομάδες σχεδιασμού στον γαλαξίαΗ απίστευτη σχεδιαστική δουλειά που κάνετε συνεχίζει να με εμπνέει καθημερινά. Σας ευχαριστώ που με εμπιστευτήκατε, ελπίζω να μην σας απογοήτευσα. Ήταν εξαιρετικά σημαντικό για μένα να είμαι εδώ με την ομάδα καθώς πετυχαίνουμε αυτό το ιστορικό ορόσημο".

Ο Mesmar δήλωσε ότι του δόθηκε μια ευκαιρία να εργαστεί σε μια άλλη εταιρεία την οποία δεν μπορούσε να απορρίψει και ότι ο νέος εργοδότης του είχε την καλοσύνη να περιμένει ώστε να μπορέσει να στείλει το Battlefield 2042. Ο Oskar Gabrielson, ο διευθυντής του στούντιο της DICE, συζητούσε με τον Mesmar εδώ και καιρό σχετικά με το ποιος θα αναλάβει το ρόλο του και θα ανακοινωθεί αργότερα. Η εταιρεία θέλησε να καθυστερήσουν αυτή την ανακοίνωση, ώστε η ομάδα να επικεντρωθεί στην αποστολή του Battlefield 2042, καθώς είναι μια σημαντική κυκλοφορία. Ο Mesmar θα παραμείνει επίσης στη Στοκχόλμη για τον επόμενο ρόλο του. Η EA επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Mesmar αναφέροντας: "Ο Fawzi Mesmar αποχωρεί από την DICE στο τέλος της εβδομάδας. Του ευχόμαστε τα καλύτερα στις μελλοντικές του προσπάθειες". Η DICE έχει περιγράψει σημαντικές ενημερώσεις και αλλαγές που έρχονται στο Battlefield 2042 το οποίο έχει λάβει μεγάλο αριθμό αρνητικών κριτικών στο Steam. Οι fans κάνουν λόγο για ένα προβληματικό λανσάρισμα και για έλλειψη παλαιών χαρακτηριστικών.

Το Battlefield 2042 κυκλοφόρησε για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε το review του Battlefield 2042 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification