Το Patch 9.1.5 του WoW θα αφαιρέσει αρνητικά emotes όπως τα κick, stink, shake και moan

Γιώργος Σκένδρος
Το Patch 9.1.5 του WoW θα αφαιρέσει αρνητικά emotes όπως τα κick, stink, shake και moan

Το Patch 9.1.5 του WoW θα αφαιρέσει αρνητικά emotes όπως τα κick, stink, shake και moan

Οι νέες αλλαγές σχετίζονται με την μήνυση της πολιτείας της Καλιφόρνια.

Η Blizzard συνεχίζει με αλλαγές στα emotes μετά από πολλαπλές αγωγές για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, τοξικότητα και κουλτούρα αδελφότητας.

Ένας μακρύς κατάλογος από emotes θα επανασχεδιαστεί ή θα αφαιρεθεί εντελώς από το World of Warcraft στο επερχόμενο patch 9.1.5 του Shadowlands. Το τελευταίο δημόσιο δοκιμαστικό build του παιχνιδιού αποκαλύπτει ότι τα emotes όπως το kick, stink, shake και moan έχουν αφαιρεθεί εντελώς, ενώ άλλα emotes όπως το drool, cough, burp, fart, whistle, spit και moon δεν μπορούν πλέον να απευθύνονται σε άλλους παίκτες. Τα pounce και groan έχουν προσαρμοστεί ενώ απευθύνονται σε άλλον παίκτη, αλλά δεν έχουν αφαιρεθεί. Η ενημερωμένη έκδοση 9.1.5 θα προσθέσει επίσης τέσσερα νέα, γενικά πιο θετικά συναισθήματα. Οι παίκτες θα μπορούν να εκτελούν τα huzzah, magnificent, impressed και wince emotes όταν τελικά φτάσει το patch.

Οι αλλαγές στα emotes, σύμφωνα με το site Wowhead, έρχονται καθώς η Blizzard συνεχίζει να κάνει προσπάθειες εντός του παιχνιδιού για την αφαίρεση ακατάλληλου περιεχομένου μετά από πολλαπλές μηνύσεις και έρευνες σχετικά με τις διακρίσεις και την παρενόχληση στο χώρο εργασίας προς τις γυναίκες στην Activision Blizzard. Οι ισχυρισμοί μιας αγωγής της πολιτείας της Καλιφόρνια οδήγησαν στην αποχώρηση πολλών βετεράνων της Blizzard, συμπεριλαμβανομένου του πρώην προέδρου της Blizzard J. Allen Brack. Η Activision Blizzard συμφώνησε πρόσφατα να καταβάλει 18 εκατομμύρια δολάρια σε διακανονισμό μετά από μήνυση της Επιτροπής Ίσων Ευκαιριών Απασχόλησης των ΗΠΑ σχετικά με ισχυρισμούς για παρενόχληση και διακρίσεις. Η ομοσπονδιακή Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ερευνά επίσης την εταιρεία.

Άλλες αλλαγές που έρχονται στο παιχνίδι με το patch 9.1.5 περιλαμβάνουν τη μετονομασία ορισμένων προβληματικών επιτευγμάτων, λιγότερο υπαινικτικά ονόματα για ένα ζευγάρι παλαιών αφεντικών επιδρομών και την αφαίρεση αναφορών σε πρώην υπαλλήλους. Θα φέρει επίσης μαζί του έναν τεράστιο αριθμό αλλαγών που ζητούσαν εδώ και καιρό οι οπαδοί, όπως το να γίνει το παιχνίδι πιο φιλικό προς τα alt και η αφαίρεση ευρέως αντιδημοφιλών μηχανισμών, όπως το ανώτατο όριο της περιοχής επίδρασης και το Conduit Energy. Το patch 9.1.5 του Shadowlands δεν έχει προς το παρόν ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή αυτό το φθινόπωρο.

Διαβάστε για τις απολύσεις στην Activision Blizzard και συζητήστε για την εταιρεία στο αντίστοιχο forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification