Ο Sonic γίνεται 30 χρονών - Νέο Sonic μέσα στο 2022

Hot
Ο Sonic γίνεται 30 χρονών - Νέο Sonic μέσα στο 2022

Ο Sonic γίνεται 30 χρονών - Νέο Sonic μέσα στο 2022

Τα νέα games που παρουσιάστηκαν. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 25/5/21] Η 30η επέτειος του Sonic the Hedgehog είναι στις 23 Ιουνίου και η Sega θα γιορτάσει την κληρονομιά του Sonic και τα πολλαπλά spin-offs της σειράς με ένα βίντεο για τους fans και ένα ψηφιακό event με όνομα Sonic Central.

Το Sonic Central που ξεκινά στις 27 Μαίου στις 7 μ.μ θα περιέχει την ομάδα του Sonic της Sega, εκλεκτούς καλεσμένους καθώς και μερικές ανακοινώσεις για τα μελλοντικά projects του Sonic, συνεργασίες και ακόμη περισσότερα. Οι θεατές μπορούν να έχουν πρόσβαση στο stream μέσω των επίσημων Sonic the Hedgehog καναλιών στο YouTube και στο Twitch. Πριν όμως του Sonic Central η Sega κυκλοφόρησε ένα εορταστικό βίντεο με τίτλο Unstoppable, ένα βίντεο για τους fans και για να θυμηθούν όσα έχουν δει από την σειρά.

Από το αρχικό Sonic the Hedgehog του 1991 με τα εμβληματικά χρυσά δαχτυλίδια μέχρι και την ταινία Sonic the Hedgehog του 2020, η σειρά με τον ταχύτατο μπλε σκαντζόχοιρο τρέχει εδώ και δεκαετίες. Η ταινία Sonic the Hedgehog είχε την πιο επιτυχημένη εβδομάδα πρεμιέρας από όλες τις ταινίες βασισμένες σε games, ξεπερνώντας και τις αρχικές εισπράξεις της ταινίας Pokemon: Detective Pikachu.Το sequel της ταινίας, το Sonic the Hedgehog 2 θα κυκλοφορήσει κάπου στο 2022, σύμφωνα με μία καταχώρηση πνευματικών δικαιωμάτων που διέρρευσε.

Ο Knuckles θα κάνει την εμφάνισή του σε ρόλο κακού ενώ ο φίλος του Sonic, Tom, θα λείπει για το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας. Παράλληλα, η Sonic the Hedgehog σειρά θα εμπλουτιστεί με ένα card game αλλά και μία animated σειρά στο Netflix. H σειρά με τίτλο Sonic Prime θα είναι σε μορφή 3D animation και δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν το 2022. Η Man of Action, η εταιρεία παραγωγής του Big Hero 6 και Mega Man: Fully Charged, ετοιμάζει την σειρά σε συνεργασία με την Sega και την Wild Brain Studio.

Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε πολλά, αλλά πολύ πιθανόν να μάθουμε στο επερχόμενο Sonic Central περισσότερα για το Sonic Prime. Πληροφορίες για το Sonic the Hedgehog card game επίσης δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμη. Η Steamforged Games, η εταιρεία ανάπτυξης των Resident Evil 2, Devil May Cry: The Bloody Palace, του card game αλλά και του επιτραπέζιου του Dark Souls, είναι επίσης υπεύθυνη για την ανάπτυξη του Sonic the Hedgehog card game.

[UPDATE: 27/5/21 - Δείτε το livestream] Το live ξεκινάει. Συντονιστείτε στο GameWorld.gr για να το παρακολουθήσετε.

[19:05] O Ivo Gersovich, Global Brand Officer και ο Takashi Iizuka, Creative Officer του Sonic, ευχαρίστησαν τους fans του Sonic για την υποστήριξή τους. Επίσης, ανακοινώθηκε ότι το Tokyo 2020 θα κυκλοφορήσει στις 22 Ιουνίου. Επίσης, ο Sonic θα είναι διαθέσιμος στο Two-Point Hospital από τις 30 Ιουλίου και στο Lost Judgement από τις 24 Σεπτεμβρίου.

[19:12] Η Sega ανακοίνωσε το Sonic Colors Ultimate για τις 7 Σεπτεμβρίου. Θα αποτελέσει remaster του Sonic Colors.

Επίσης, ο Roger Craig Smith, voice actor του Sonic, ανακοίνωσε την animated σειρά Sonic Colors: Rise of the Wisps μέσα στο καλοκαίρι. Η Sega θα κυκλοφορήσει επίσης το Sonic Origins,  μια συλλογή με τα αρχικά Sonic. Επίσης ανακοινώθηκαν τα Sonic Mania και Sonic Team Racing για το PlayStation Now, αλλά και πληροφορίες για το Sonic Mobile στα κινητά. 

[19:15] Η Sega ετοιμάζει την animated σειρά Sonic Prime στο Netflix. Θα έχει 24 επεισόδια και αναμένεται το 2022. Η Ιαπωνική εταιρεία ετοιμάζει επίσης merchandise, όπως φιγούρες, βιβλία, συλλεκτικά νομίσματα και μενταγιόν.

[19:17] Η παρουσίαση έκλεισε με teaser ενός νέου Sonic video game μέσα στο 2022, το οποίο αναπτύσσει η Sonic Team Game.

Διαβάστε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για τη νέα ταινία Sonic και για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification