Η Blizzard χάνει εκατομμύρια παίκτες κάθε μήνα

Hot
Η Blizzard χάνει εκατομμύρια παίκτες κάθε μήνα

Η Blizzard χάνει εκατομμύρια παίκτες κάθε μήνα

Τα συνολικά της έσοδα αυξάνονται όμως.

Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021, οι παίκτες στους τίτλους της Blizzard μειώθηκαν κατά 2 εκατομμύρια.

Συγκεκριμένα από τα 29 εκατομμύρια που ήταν στο προηγούμενο τρίμηνο, έφτασαν τα 27 εκατομμύρια. Συνολικά στα τελευταία 3 χρόνια η Blizzard έχει χάσει το 29% των συνολικών παικτών της. Αξιοσημείωτο είναι όμως ότι η Blizzard δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο νέο τίτλο μετά το Overwatch του 2016, πέρα από expansions, όπως το World of Warcraft: Shadowlands.

Παρόλα αυτά, τα συνολικά έσοδα της Blizzard ανέβηκαν κατά 7% σε σχέση με πέρυσι και συγκεκριμένα έφτασαν τα 483 εκατομμύρια δολάρια. Στο επόμενο χρονικό διάστημα, η Blizzard θα κυκλοφορήσει αρκετούς τίτλους , όπως το Diablo 2: Resurrected, το Diablo Immortal, ενώ τα Diablo 4 και Overwatch 2 βρίσκονται υπό ανάπτυξη.

Διαβάστε το review του World of Warcraft: Shadowlands

Διαβάστε επίσης για την περικοπή στην αμοιβή του CEO της Blizzard και συζητήστε για αυτήν στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Skouroglou (Level 1) 06/05/2021 13:56
Η πλακα ειναι οτι στο creative κομματι η Blizzard ειναι νεκρη εδω και πολλα χρονια . Ακομα και οι "νεοι τιτλοι" ειναι sequel αρχαιων τιτλων . Και φυσικα ξεζουμιζουμε οσο περισσοτερο μπορουμε τους παλιους . Παντως ειναι αποριας αξιο πως δεν εχει προχωρησει σε επανεκδοσεις ακομα πιο παλιων τιτλων οπως το Warcraft 1 & 2 . Μη δωσουν και κανενα φραγκο σε σεναριογραφους ...
Notification