• Ειδήσεις
  • Άλλες Ειδήσεις
  • Φήμη: Στέλεχος δικηγορικής εταιρείας ανοίγει τυχαία μία σπάνια κάρτα του Magic: The Gathering αξίας άνω των 8.000 ευρώ

Φήμη: Στέλεχος δικηγορικής εταιρείας ανοίγει τυχαία μία σπάνια κάρτα του Magic: The Gathering αξίας άνω των 8.000 ευρώ

Hot
Φήμη: Στέλεχος δικηγορικής εταιρείας ανοίγει τυχαία μία σπάνια κάρτα του Magic: The Gathering αξίας άνω των 8.000 ευρώ

Φήμη: Στέλεχος δικηγορικής εταιρείας ανοίγει τυχαία μία σπάνια κάρτα του Magic: The Gathering αξίας άνω των 8.000 ευρώ

Τύχη βουνό είχε ο Αμερικανός στην επένδυσή του σε Beta packs.

Ένας συνεργάτης μιας δικηγορικής εταιρίας της Νέας Υόρκης με το όνομα Michael αποφάσισε να επενδύσει σε κάρτες Magic: The Gathering μετά από μία όχι και τόσο επιτυχημένη εμπειρία του με το χρηματιστήριο.

Ο Michael είχε παρατηρήσει πως οι παλιές κάρτες που είχαν αυτός και οι φίλοι του ανέβαιναν διαρκώς σε αξία και έτσι έκανε μια μεγάλη επένδυση και αγόρασε ένα συλλεκτικό μη ανοιγμένο pack από το Beta set του γνωστού TCG. Οι κάρτες του συγκεκριμένου set βρίσκονται στην Reserved List του Magic: The Gathering, το οποίο σημαίνει πως δεν θα ξανακυκλοφορήσουν ποτέ με αποτέλεσμα να έχει ανέβει εκθετικά η αξία τους. Φυσικά όμως δεν είναι σίγουρο πως θα βρει πετύχει μία από τις πολύ σπάνιες κάρτες του σετ με τις οποίες θα έκανε απόσβεση της επένδυσης, με μία χασούρα της τάξεως του 80% να φαντάζει πιο πιθανή. Η πιο ακριβή κάρτα του set είναι η Black Lotus, η οποία μπορεί αξίζει μέχρι και 50.000 ευρώ.

Ο Michael αναφέρει πως είχε διαβάσει ότι μπορεί κάποιος να δει τα περιεχόμενα ενός pack χωρίς να το ανοίξει, όμως δεν κατάφερε να βρει τον τρόπο. Όταν αναζήτησε βοήθεια στο Reddit, του είπανε πως δεν αξίζει το ρίσκο και καλύτερα να μεταπουλήσει το pack, όμως δεν τους άκουσε. Ο Michael ξαναπροσπάθησε να ανακαλύψει τα περιεχόμενα το pack όμως έσπασε την σφραγίδα στο πίσω μέρος του, με αποτέλεσμα να μην έχει άλλη επιλογή από το να το ανοίξει. Η τύχη όμως ευνοεί τους τολμηρούς και έτσι ο Michael αντίκρισε μία αυθεντική Beta Black Lotus. Στην αρχή δεν πίστευε πως είναι αληθινή, αλλά αφού συνειδητοποίησε ότι όντως έχει συμβεί ανέβασε φωτογραφίες στο Reddit.

Η Beta Black Lotus αξίζει κάτι παραπάνω από 4.200 ευρώ αν είναι σε κακή κατάσταση, κάτι που εξαρτάται από την ποιότητα του pack που άνοιξε ο Michael μιας και τα πρώτα packs του Magic: The Gathering διέφεραν μεταξύ τους ποιοτικά. Μία Beta Black Lotus σε κατάσταση “Very Good 3” πουλήθηκε για 19.000 ευρώ νωρίτερα φέτος, ενώ μία σε κατάσταση “Near Mint 8.5” για 26.700 ευρώ πέρυσι. Σύμφωνα με τον PSA μία Beta Black Lotus στην καλύτερη δυνατή κατάσταση “Mint 10” θα ξεπερνούσε σε αξία τα 50.000 ευρώ.

Ο Michael λέει πως έχει οικονομική άνεση οπότε τα χρηματικό ποσό που θα κερδίσει δεν θα του αλλάξει την ζωή, αλλά πως παραμένει ένα σημαντικό ποσό για εκείνον. Ο τυχερός Αμερικανός σκοπεύει να τοποθετήσει την κάρτα σε μία υψηλής ποιότητας προθήκη και να την αποθηκεύσει σε μία τραπεζική θυρίδα, μέχρι να βρει κάποιον συλλέκτη για να του την πουλήσει. Πάντως, στο Reddit υπάρχει ακόμα σκεπτικισμός για την αληθοφάνεια της ιστορίας του Michael. Ορισμένοι πιστεύουν πως ο Michael είναι στην πραγματικότητα συλλέκτης και επιδιώκει με αυτόν τον τρόπο να αυξήσει τις τιμές των μη ανοιγμένων Beta packs, αν και δεν στηρίζεται κάπου αυτός ο ισχυρισμός.

Διαβάστε για την Alpha Black Lotus που πουλήθηκε για 500.000 δολάρια και συζητήστε για το Magic: The Gathering Arena στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 15/03/2021 18:03
Τύχη βουνό για τον συγκεκριμένο.
Notification