Το Twitch έχει ρίξει τέσσερα bans στην Indiefoxx μέσα στο 2021

NewHot
Το Twitch έχει ρίξει τέσσερα bans στην Indiefoxx μέσα στο 2021

Το Twitch έχει ρίξει τέσσερα bans στην Indiefoxx μέσα στο 2021

Νέο ban για την δημοφιλή streamer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 23/2/21] Η Twitch Partner "Indiefoxx", ή αλλιώς Jenelle Dagres έλαβε το τρίτο της ban από το Twitch σήμερα, ενώ όλα τους είναι από τις αρχές του 2021.
Δείτε ένα από τα livestream της στο οποίο κάνει cover το Creep των Radiohead:

Το πρώτο ban της Indiefoxx ήρθε στις 28 Ιανουαρίου του 2021 και είχε διάρκεια τριών ημερών. Ο λόγος για αυτό δεν είναι ξεκάθαρος, αλλά ένας άλλος Twitch streamer με το όνομα Jakenbake ανέφερε ότι το μαγιό της ήταν αρκετά διαφανές κατά τη διάρκεια του livestream. Όταν επέστρεψε στην πλατφόρμα, το Twitch της έκανε και πάλι ban μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες. Αυτή τη φορά επειδή είχε εμφανιστεί σε livestream φορώντας εσώρουχα και έγραφε τα ονόματα των συνδρομητών της στο σώμα της.

Σήμερα, η Indiefoxx έκανε ένα livestream στο οποίο έπαιζε μουσική, αλλά αυτό έληξε με το τρίτο της ban. H ίδια παραπονέθηκε για το ban της, χαρακτηρίζοντάς το σεξιστικό. Επειδή η εταιρεία δεν σχολιάζει δημόσια τα bans που κάνει στην πλατφόρμα της, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τους λόγους για το τρίτο ban. Επειδή αυτό είναι το τρίτο της, δεν ξέρουμε εάν θα επιστρέψει στην πλατφόρμα.

[UPDATE: 7/4/21 - Νέο ban για την δημοφιλή streamer] H Indiefoxx φαίνεται να δέχτηκε σήμερα το τέταρτο ban σε διάστημα τεσσάρων μηνών.

Η Jenelle Dagres, γνωστή ως Indiefoxx, έχει περισσότερους από 300.000 followers στο Twitch και πριν το σημερινό της ban, είχε κατά μέσο όρο πάνω από τέσσερις χιλιάδες ταυτόχρονους viewers στο τελευταίο της stream. Η Indiefoxx αυτοπροσδιορίζεται, σύμφωνα με τον λογαριασμό της στο Twitter, https://twitter.com/indiefoxxlive ως τραγουδίστρια, μοντέλο και επιχειρηματίας.

 

 

H Indiefoxx δέχτηκε το πρώτο της ban στις 28 Ιανουαρίου του 2021, το οποίο είχε διάρκεια τρεις ημέρες. Ο λόγος για αυτό δεν είναι γνωστός, αλλά ο Twitch streamer Jakenbake επισήμανε ότι το μαγιώ που φορούσε η Indiefoxx κατά την διάρκεια του stream της ήταν από ιδιαίτερα διάφανο υλικό. Μετά την επιστροφή της στο Twitch αφού έληξε το πρώτο της ban, η Indiefoxx δέχτηκε και δεύτερο σε λιγότερες από 24 ώρες. Ο λόγος σε αυτήν την περίπτωση ήταν πιο ξεκάθαρος, καθώς η streamer είχε εμφανιστεί φορώντας εσώρουχα και έγραφε ονόματα των subscribers της στο σώμα και στο στήθος της. Και το δεύτερο ban είχε διάρκεια τρεις ημέρες.

Στις 23 Φεβρουαρίου το Twitch έριξε εκ νέου ban Στην Indiefoxx. Αυτή την φορά δεν υπήρχε ξεκάθαρος λόγος. Η streamer είχε απλώς παίξει τραγούδια με την κιθάρα της, όμως και πάλι η πλατφόρμα επέλεξε να της ρίξει ban. Το τέταρτο ban φαίνεται ότι δεν σχετίζεται αυτή τη φορά με το ντύσιμό της. Η streamer δημοσίευσε το email που έλαβε από το Twitch και το οποίο εξηγεί την αιτία του ban. Όπως φαίνεται παρακάτω, θεωρήθηκε ότι η Indiefoxx “πούλησε υπηρεσίες ή λειτουργίες του Twitch” σύμφωνα με την διατύπωση του κειμένου.

 

 

Η ίδια ισχυρίζεται ότι μπορεί να φταίει το γεγονός ότι πουλούσε VIP για 100 gifters, αλλά κάτι τέτοιο δεν αντίκειται στα terms of service του Twitch σύμφωνα με την Indiefoxx. Μάλιστα φαίνεται να έκανε tag το Twitch Support προκειμένου να αμφισβητήσει την απόφαση ή να λάβει περεταίρω διευκρινίσεις. Η διάρκεια της απουσίας της δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά κρίνοντας από τα προηγούμενα ban, αναμένεται ότι θα μπορέσει να επιστρέψει στο Twitch μετά από τρεις ημέρες και πάλι.

Διαβάστε περισσότερα για το Twitch που έριξε ban στον Adapt της FaZe Clan και συζητήστε για το Twitch στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification