Στο chat του Genshin Impact λογοκρίνονται οι λέξεις "Hong Kong" και "Taiwan"

Hot
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
 
0.0 ()
1
Στο chat του Genshin Impact λογοκρίνονται οι λέξεις "Hong Kong" και "Taiwan"

Στο chat του Genshin Impact λογοκρίνονται οι λέξεις "Hong Kong" και "Taiwan"

Μιας πολιτική που επεκτείνεται σε όλα τα games που κυκλοφορούν στην Κίνα.

Το Free-to-play RPG Genshin Impact έχει συζητηθεί ως επί το πλείστο για την ομοιότητά του με το Nintendo's Zelda: Breath Of The Wild από τότε που κυκλοφόρησε στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Oι παίκτες ανακάλυψαν ότι στο chat του παιχνιδιού υπάρχει αρκετή λογοκρισία καθώς δεν επιτρέπονται να αναφερθούν οι λέξεις "Hong Kong" και "Taiwan". Δείτε το σχετικό tweet.

 

 

Όπως εξηγείται από τον αναλυτή παιχνιδιών Daniel Ahmad, ο οποίος ειδικεύεται στην κινεζική αγορά, το Genshin Impact δημοσιεύεται από την MiHiYo, εταιρεία ανάπτυξης με έδρα την ηπειρωτική Κίνα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συμμορφώνεται με ορισμένους αυστηρούς κανόνες λογοκρισίας που ορίζονται από την εθνική ρυθμιστική αρχή για τα παιχνίδια της Κίνας, που απαγορεύει στα παιχνίδια να περιέχουν "οτιδήποτε απειλεί την εθνική ενότητα της Κίνας".

 

 

Αυτό ισχύει τόσο για τα παιχνίδια που έχουν αναπτυχθεί στην Κίνα όσο και για τα παιχνίδια που κυκλοφορούν στην Κίνα, γι 'αυτό η πλειοψηφία των παιχνιδιών που έχουν αναπτυχθεί από το εξωτερικό δεν λαμβάνουν ποτέ επίσημη κινεζική κυκλοφορία. Σύμφωνα με την Niko Partners, μόνο 55 παιχνίδια που είχαν αναπτυχθεί από το εξωτερικό είχαν εγκριθεί για κυκλοφορία φέτος στην Κίνα, από τον Αύγουστο.

 

 

Διαβάστε για το Genshin Impact: Ένα RPG εμπνευσμένο από το Zelda: Breath Of The Wild.

Συζητήστε για το νέο RPG στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 08/10/2020 08:07
Τι άλλο θα διαβάσουμε για τους κινέζους, πραγματικά δεν έχω τι να πώ.
Notification