Οι leakers του Pokemon Sword and Shield θα πληρώσουν 150.000 δολάρια ο καθένας

Hot
Οι leakers του Pokemon Sword and Shield θα πληρώσουν 150.000 δολάρια ο καθένας

Οι leakers του Pokemon Sword and Shield θα πληρώσουν 150.000 δολάρια ο καθένας

Προς τις Nintendo και The Pokemon Company. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 26/11/19] Αυτό το μήνα, πριν την κυκλοφορία του Pokemon Sword and Shield, είχαν διαρρεύσει εικόνες από το gameplay του και η Pokemon Company αποφάσισε να αντιμετωπίσει ριζικά αυτό το πρόβλημα.

Σύμφωνα με το Forbes, η εταιρία προσέλαβε εξωτερικούς ειδικούς που μπόρεσαν να εντοπίσουν τέσσερις από τους υπεύθυνους για αυτά τα leaks στο Discord από τους οποίους οι τρεις μοίραζαν τις εικόνες στο 4chan και το Reddit. Παρόλο που τα ονόματά τους στο Discord έχουν αποκαλυφθεί, η Pokemon Company δεν ξέρει ακόμα τα πραγματικά τους ονόματα και έχει απευθυνθεί στο US District Court στο Seattle ώστε να της δοθεί η άδεια να τους εντοπίσει. Αν και τα leaks ήταν πάντα ένα μεγάλο πρόβλημα για τις εταιρίες, σκεφτείτε για παράδειγμα κάποιο παιδάκι στο 4chan να δεχθεί μήνυση γιατί ανέβασε φωτογραφίες από το αγαπημένο του παιχνίδι.

[UPDATE: 23/6/21 - Συνελήφθησαν και θα πληρώσουν 150.000 δολάρια ο καθένας] Οι δύο leakers που έδωσαν στη δημοσιότητα πληροφορίες για το Pokemon Sword and Shield θα πληρώσουν 150.000 δολάρια έκαστος. Έκλεψαν "εμπορικά μυστικά" τραβώντας παράνομα φωτογραφίες από έναν οδηγό στρατηγικής.

Ένας από τους κατηγορούμενους είχε προσληφθεί από την LSC Communications, εταιρεία που είχε εκτυπώσει τον οδηγό στρατηγικής Pokemon Sword and Shield. Ο άλλος είχε λάβει τις φωτογραφίες του οδηγού στρατηγικής μέσω group chat και τις δημοσιοποίησε στο Discord. Συνήθως τα Pokemon games διαρρέουν δημόσια, αλλά στο Pokemon Sword and Shield είχαμε το επίμαχο θέμα #Dexit, σύμφωνα με το οποίο οι fans που αγόρασαν το παιχνίδι διαμαρτύρονταν ότι τα νέα games δεν είχαν αρκετά νέα Pokemon. Διέρρευσε ακόμα και gameplay του Pokemon Sword and Shield.

Οι Nintendo και The Pokemon Company έχουν εκθέσει τα sites όπου δημοσιεύθηκαν οι πληροφορίες. Ωστόσο, οι δύο κατηγορούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν 150.000 δολάρια έκαστος στις δύο εταιρείες, άρα σύνολο 300.000 δολάρια. Γιατί με την Nintendo...δεν παίζεις.

Διαβάστε περισσότερα για το Pokemon Sword and Shield και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification