Η Bandai Namco αντιπροσωπεία της EA στην Ελλάδα

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
2
Η Bandai Namco αντιπροσωπεία της EA στην Ελλάδα

Η Bandai Namco αντιπροσωπεία της EA στην Ελλάδα

Από την 1η Ιουλίου.

Η Bandai Namco Entertainment Hellas είναι ο νέος διανομέας της Electronic Arts για την χώρα μας.

Σύμφωνα με επίσημο δελτίο Τύπου, η Bandai Namco αποκτά από την 1η Ιουλίου 2016 τα δικαιώματα διανομής των προϊόντων της Electronic Arts για τις αγορές της Ελλάδας, Κύπρου, Βουλγαρίας, Σερβίας και του Γιβραλτάρ. Θυμίζουμε ότι έως τώρα, την διανομή των προϊόντων της EA κατείχε η CD Media, η οποία σήμερα ανακοίνωσε με την σειρά της ότι θα είναι η νέα αντιπροσωπεία της Nintendo στην Ελλάδα. Η Bandai Namco Entertainment Hellas δήλωσε ότι η συνεργασία με την EA αποτελεί ευκαιρία και θα βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη της αγοράς των video games στις παραπάνω χώρες.

Η Electronic Arts είχε ως αντιπροσωπεία της την EA Hellas (η οποία ανήκε στην CD Media). Από το κλείσιμο της EA Hellas to 2012 μέχρι και σήμερα, η CD Media είχε αναλάβει απλά την διανομή των προϊόντων της Electronic Arts. Με την διεθνή συνεργασία της Electronic Arts που εκπροσωπείται από την Bandai Namco σε πολλές χώρες της Ευρώπης, μένει να δούμε αν τελικά η EA θα επιτύχει μία πιο δυνατή παρουσία στην ευρωπαϊκή αγορά και -εν προκειμένω- στην ελληνική.

Συζητήστε εκτενώς για την Bandai Namco στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 AntonKos (Level 17) 23/06/2016 04:25
Επιτέλους. Καιρός ήταν η Electronic Arts να πάρει στα πιο σοβαρά την Ελλάδα μετά από τόσα χρόνια.Εδώ έχει αντιπρόσωπο και η κουτσή Μαρία πως την είχε δει η EA?Οτι θα τα παίρνει μόνο από το online?Αφού το Origin είναι σκουπίδι.
Notification