Scalebound, Quantum Break, Crackdown 3 στα PC

Hot
Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
 
0.0 ()
1
Scalebound, Quantum Break, Crackdown 3 στα PC

Scalebound, Quantum Break, Crackdown 3 στα PC

H Microsoft δεν αποκλείει την κυκλοφορία τους στο μέλλον.

Με την έλευση των Windows 10 η Microsoft έχει κάνει φανερή την πρόθεσή της να μπει και πάλι δυνατά στον χώρο του PC gaming. Κατόπιν αυτού, δεν είναι απίθανο να δούμε κάποια από τα επερχόμενα exclusives του Xbox One στα Windows 10, αν λάβουμε υπόψη μας τις δηλώσεις του Phil Spencer στο PCGamer.

Συγκεκριμένα ο Phil Spencer, ο επικεφαλής του Xbox τμήματος της Microsoft, δήλωσε: "Στην περίπτωση των Scalebound, Quantum Break και Crackdown 3 ξεκινήσαμε την ανάπτυξή τους πριν πάρουμε την απόφαση να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας στα Windows 10. Ως εκ τούτου, αν αποφασίζαμε στο μέσο του κύκλου ανάπτυξής τους να προσθέσουμε ένα ακόμη format κυκλοφορίας ενδεχομένως να επηρεάζονταν η τελική ποιότητα του προϊόντος. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να δούμε κάποια στιγμή τα παραπάνω games στα Windows 10."

To στέλεχος της Microsoft αναφέρθηκε επίσης και στην περίπτωση του Halo Wars 2, τονίζοντας πώς η ανάπτυξη του προγραμματίστηκε εξαρχής για PC και Xbox One. Επίσης, με βάση τα λεγόμενα του Phil Spencer είναι πιθανό να δούμε διάφορα ακόμη Xbox Games στα PC ή και το αντίστροφο. Ο Spencer ανέφερε χαρακτηριστικά: "Κοιτώντας τα franchises που έχουμε στις κονσόλες πιστεύω ότι κάποια εξ' αυτών θα μπορούσαν να μεταφερθούν στα PC."

Με βάση τα παραπάνω λοιπόν τα Scalebound, Quantum Break και Crackdown 3, δεν θα κυκλοφορήσουν -τουλάχιστον σύντομα- για PC. Εντούτοις, η αμερικανική εταιρεία δεν αποκλείει μια μελλοντική κυκλοφορία τους και δηλώνει ευθέως ότι θα ρίξει βάρος στα Windows 10. Θυμίζουμε ότι τόσο το Killer Instinct, όσο και το Gears of War Ultimate Edition θα διατεθούν στα Windows 10, ενώ κάτι αντίστοιχο θα ισχύσει και στο Rise of the Tomb Raider. Στο παρελθόν η Microsoft δεν είχε αποκλείσει ούτε την κυκλοφορία του Sunset Overdrive στα PC.

Εσείς θα θέλατε να δείτε τα Scalebound, Quantum Break και Crackdown 3 στα Windows 10; Πείτε μας τις απόψεις σας στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 tonyler (Level 23) 14/08/2015 19:05
Γιατι οχι??Τα exclusives κανουν τα formats που τα εχουν ακομη δυνατοτερα,αποκ λειοντας ορισμενα πολυ καλα παιχνιδια απο αλλα.Στην ms οπως φαινεται θελουν να σκοτωσουν τη sony αποκλειοντας την απο ΑΑΑ τιτλους που το xbox και το pc εχουν(αυτο επειδη γινεται και το αντιστροφο-δε δινει μονο η ms τα exclusives της και στα pc,αλλα παιρνει και αυτη απο τα pc).
#2 geololj (Level 28) 14/08/2015 19:20
Προσωπικά πιστεύω ότι αν δούμε τα παραπάνω games στα PC, αυτό θα γίνει μετά από τουλάχιστον ένα έτος από την κυκλοφορία τους στο Xbox One. Δε θα με χάλαγε πάντως.
#3 ashbringer (Level 25) 15/08/2015 22:40
Δεν πειράζει υπάρχουν ένα σωρό τίτλοι να ασχοληθεί κανείς και ας αργήσουν όσο θέλουν.
#4 supermario644ever (Level 20) 17/08/2015 11:47
Πολύ ωραίο θα ήταν να κυκλοφορήσει αυτό το game 8)
Notification