Τα games του Xbox Game Pass: Σεπτέμβριος 2021

New
Γιώργος Σκένδρος
Τα games του Xbox Game Pass: Σεπτέμβριος 2021

Τα games του Xbox Game Pass: Σεπτέμβριος 2021

Τα games του δεύτερου δεκαπενθημέρου. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 1/9/21] Η Microsoft ανακοίνωσε την πλήρη λίστα των games που θα προστεθούν στο Xbox Game Pass τον Σεπτέμβριο.

Ο πρώτος τίτλος είναι το Craftopia. O παίκτης φτάνει σε ένα μικρό νησί όπου θα συλλέξει πόρους, θα πολεμήσει bosses, θα αιχμαλωτίσει εχθρούς, θα χτίσει ένα σπίτι,  θα εξερευνήσει τον κόσμο και πολλά άλλα. Το Final Fantasy 13 και το Signs of the Sojourner προστίθενται επίσης. Το Signs of the Sojourner αποτελεί ένα αφηγηματικό παιχνίδι καρτών που αφορά τη σύνδεση με τους ανθρώπους και η τράπουλα σας είναι ο χαρακτήρας σας. Το Signs of the Sojourner θα σας βάλει να ταξιδέψετε σε διάφορες τοποθεσίες για να αποκτήσετε αγαθά για το κατάστημά σας και στην πορεία θα συναντήσετε ιστορίες, χαρακτήρες και εκπλήξεις σε έναν κόσμο όπου η κλιματική αλλαγή έχει κάνει τη ζωή δύσκολη.

Το Surgeon Simulator 2 έρχεται στην υπηρεσία για Cloud, κονσόλα και PC. Ο τίτλος σας δίνει την δυνατότητα να χειρουργήσετε τον Bob μόνος σας ή με έως και τρεις φίλους ενώ διαθέτει εκατοντάδες επίπεδα φτιαγμένα από την κοινότητα και μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας χρησιμοποιώντας το εργαλείο κατασκευής επιπέδων sandbox. Στις 7 Σεπτεμβρίου, το Crown Trick θα κυκλοφορήσει σε κονσόλα και PC, στο οποίο θα καθοδηγήσετε την Elle σε ένα επικίνδυνο ταξίδι μέσα σε διαδικαστικά δημιουργημένα dungeons, ενώ θα προσπαθείτε να πλοηγηθείτε στους εχθρούς και τις παγίδες που κινούνται μόνο όταν το κάνετε εσείς, χάρη στο συγχρονισμένο turn-based μηχανισμό του παιχνιδιού.

Τρία παιχνίδια καταφθάνουν στις 9 Σεπτεμβρίου και το πρώτο από αυτά είναι το Breathedge για Cloud, κονσόλα και PC. To Breathedge είναι ένα Survival εμπνευσμένο από τον ρετροφουτουρισμό και τη σοβιετική αισθητική όπου θα ελέγχετε τον The Man ο οποίος μεταφέρει τις στάχτες του παππού του σε μια γαλαξιακή κηδεία. Το Nuclear Throne φτάνει την ίδια μέρα για κονσόλα και PC. Ο τίτλος αποτελεί ένα μετα-αποκαλυπτικό roguelike-like top-down Shooter. Tο The Artful Escape έρχεται στο Xbox Game Pass για κονσόλα και PC. O τίτλος διαθέτει φωνητικές ερμηνείες από τους Michael Johnston, Caroline Kinley, Lena Headey, Jason Schwartzman, Mark Strong και Carl Weathers.

2 Σεπτεμβρίου

  1. Craftopia (Cloud, κονσόλες και PC)
  2. Final Fantasy 13 (Κονσόλες και PC)
  3. Signs of the Sojourner (Cloud, κονσόλες και PC)
  4. Surgeon Simulator 2 (Cloud, κονσόλες και PC)

7 Σεπτεμβρίου

  1. Crown Trick (Κονσόλες και PC)

9 Σεπτεμβρίου

  1. Breathedge (Cloud, κονσόλες και PC)
  2. Nuclear Throne (Κονσόλες και PC)
  3. The Artful Escape (Κονσόλες και PC)

Το Red Dead Online θα είναι διαθέσιμο μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου για να παίξετε και τα Company of Heroes, Disgaea 4, Forza Motorsport 7, Hotshot Racing, The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics και Thronebreaker: The Witcher Tales μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.

[UPDATE: 14/9/21 - Η λίστα του δεύτερου 15ημέρου] Η Microsoft ανακοίνωσε τα Xbox Game Pass games του δεύτερου δεκαπενθημέρου του Σεπτεμβρίου. Μεταξύ αυτών θα βρείτε το Subnautica: Below Zero, το αστείο Skatebird και το ελληνικό Adventure Sable.

15 Σεπτεμβρίου
Flynn: Son of Crimson -- Xbox, PC, Cloud

16 Σεπτεμβρίου
I Am Fish -- Xbox, PC, Cloud
SkateBird -- Xbox, PC, Cloud
Superliminal -- Xbox, PC, Cloud

17 Σεπτεμβρίου
Aragami 2 -- Xbox, PC, Cloud

23 Σεπτεμβρίου
Lost Words: Beyond the Page -- Xbox, PC, Cloud
Sable -- Xbox, PC, Cloud
Subnautica: Below Zero -- Xbox, PC, Cloud
Tainted Grail: Conquest -- PC

28 Σεπτεμβρίου
Lemnis Gate -- Xbox, PC

30 Σεπτεμβρίου
Astria Ascending -- Xbox, PC, Cloud
Unsighted -- Xbox, PC

1 Οκτωβρίου
Phoenix Point -- Xbox

Διαβάστε περισσότερα για το ποσό που πλήρωσε η Microsoft για την αποκλειστικότητα του Rise of the Tomb Raider και συζητήστε για το Xbox Game Pass στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification