Ο developer του Bob Marley’s World Tour εξηγεί γιατί δεν υπάρχει μαριχουάνα εντός του game

Hot
Ερμής Δερβίσης
Ο developer του Bob Marley’s World Tour εξηγεί γιατί δεν υπάρχει μαριχουάνα εντός του game

Ο developer του Bob Marley’s World Tour εξηγεί γιατί δεν υπάρχει μαριχουάνα εντός του game

Δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει καθόλου σε ορισμένες χώρες.

Το Bob Marley’s World Tour είναι Rhythm game, στο οποίο μπορείτε να παίζετε μουσική του Marley και να κάνετε διάσημο το συγκρότημά του.

Εταιρεία ανάπτυξής του είναι η LBC Studios, η οποία φτιάχνει games σχετικά με την κουλτούρα της πλέον νομιμοποιημένης μαριχουάνας. Παρόλα αυτά το Bob Marley’s World Tour δεν έχει καμία αναφορά στη μαριχουάνα.

Ο ιδρυτής της LBC Studios, Solon Bucholtz εξήγησε σε συνέντευξή του ότι είναι το πρώτο τους που δεν αναφέρει την εν λόγω ουσία. Οι προηγούμενες κυκλοφορίες, Hempire και Tasty Buds την είχαν ως βασική θεματολογία. Η επιτυχία τους όμως είναι που οδήγησε στο να συνεργαστεί η LBC με την Marley Merchandising, η οποία έχει τα δικαιώματα της εικόνας του Bob Marley. Οι developers όμως αποφάσισαν στην συγκεκριμένη περίπτωση έπρεπε να αφήσουν την κάνναβη εκτός. Ο Bucholtz δήλωσε: "Όταν αποφασίσαμε να αναπτύξουμε το Marley game, θέλαμε να σιγουρευτούμε ότι δεν φτιάχναμε ένα παιχνίδι μόνο για τους fans του Marley αλλά για όλους τους games. Και θέλαμε να φτιάξουμε κάτι που θα είναι προσβάσιμο από όσο περισσότερο κόσμο γίνεται. Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε με το Hempire είναι ότι σε ορισμένες χώρες δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει λόγω του περιεχομένου του".

Τo Hempire είχε βαθμολογηθεί ως ακατάλληλο για ανήλικους, ενώ το Bob Marley’s World Tour είναι κατάλληλο για όλους. Παρά την αφαίρεση όλων των αναφορών στην κάνναβη, ο Bucholtz θεωρεί ότι η LBC κατάφερε να τιμήσει τη μνήμη του Bob Marley με το επερχόμενο mobile game: "Είναι ένα θέμα που συζητήσαμε και στην εταιρεία και με την οικογένειά του. Παρότι κάποια θέματα της κάνναβης ήταν πολύ σημαντικά για τον Bob και τις πεποιθήσεις του, δεν πιστεύω ότι ήταν το βασικό κομμάτι. Και δώσαμε αρκετή έμφαση σε άλλους τομείς για τους οποίους θυμόμαστε τον Bob μέχρι και σήμερα".

Διαβάστε επίσης για την μαριχουάνα στο Call of Duty και συζητήστε για τα mobile games στο σχετικό forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification