PUBG: New State

PUBG: New State

PUBG: New State

Έρχεται το επόμενο PUBG Mobile.

Η PUBG Studio, εταιρεία ανάπτυξης που ανέπτυξε το PUBG για PC και κονσόλες, ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει η ίδια το PUBG: New State. Θα είναι το sequel του PUBG Mobile, που αναπτύχθηκε από την Tencent.

Δείτε το τρέιλερ:

Το PUBG: New State θα κυκλοφορήσει σε Android και iOS φέτος, με τις προεγγραφές να έχουν ξεκινήσει ήδη στο Google Play. Όπως και με το PUBG Mobile, το PUBG: New State θα είναι δωρεάν και υπόσχεται να θέσει ένα νέο στανταρ για τα mobile games.

Το mobile battle royale διαδραματίζεται στο μέλλον, στο 2051. Έχει ένα νέο map 8x8 με το όνομα Troi και νέες τοποθεσίες για να εξερευνήσετε. Το PUBG: New State θα έχει πολλά νέα mechanics και gadgets, όπως μπορείτε να δείτε και στο τρέιλερ.

Διαβάστε περισσότερα για το νέο theme για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο PUBG Mobile και συζητήστε για το PUBG: New State στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 02/03/2021 19:21
Το περιμένω πως και πως .
Notification