• Ειδήσεις
  • MMORPG
  • Ο Chris Metzen, συνδημιουργός World of Warcraft, είναι πλέον ο Creative Director του

Ο Chris Metzen, συνδημιουργός World of Warcraft, είναι πλέον ο Creative Director του

Hot
Ερμής Δερβίσης
Ο Chris Metzen, συνδημιουργός World of Warcraft, είναι πλέον ο Creative Director του

Ο Chris Metzen, συνδημιουργός World of Warcraft, είναι πλέον ο Creative Director του

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την επιστροφή του στην Blizzard.

Ο Chris Metzen, συνδημιουργός των Warcraft, Diablo και StarCraft έχει πλέον τον ρόλο του Creative Director για όλο το σύμπαν του Warcraft.

Ο Metzen είχε αποχωρήσει από την Blizzard το 2016, ενώ το 2022 επέστρεψε σε ρόλο συμβούλου. Πλέον έχει τον ρόλο του Creative Director και σύμφωνα με την Blizzard θα βοηθήσει την διοίκηση του World of Warcraft στο να δημιουργήσει την επόμενα γενιά περιπετειών και θα παραστεί και στο επερχόμενο BlizzCon στις 3 Νοεμβρίου για να παρουσιάσει την δουλειά που έχει κάνει η ομάδα του τον τελευταίο χρόνο.

Ο ίδιος δήλωσε στο Twitter: "Είναι υπέροχο που δουλεύω ξανά στο Warcraft. Είναι σαν να επιστρέφω σπίτι. Οι ιστορίες που φτιάχνουμε τώρα και το πώς ο κόσμος εξελίσσεται στα επόμενα χρόνια, είναι κάτι που δεν μπορώ να περιμένω να δείτε όλοι."

Ο Metzen είχε δουλέψει αρχικά στην Blizzard για περισσότερα από 20 χρόνια, ενώ το 1994 δούλεψε στο αρχικό Warcraft. Στο Warcraft III είχε τον ρόλο του Creative Director και στο World of Warcraft ήταν senior vice president of story and franchise development. Επιπλέον είναι και voice actor αρκετών χαρακτήρων, όπως ο Thrall.

Διαβάστε περισσότερα για την επιστροφή του Metzen στην Blizzard και συζητήστε για το World of Warcraft στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification