Το Lost Ark είναι γεμάτο gold spammers και farming bots

Hot
Ερμής Δερβίσης
Το Lost Ark είναι γεμάτο gold spammers και farming bots

Το Lost Ark είναι γεμάτο gold spammers και farming bots

Η Amazon προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα.

Σύμφωνα με αρκετές αναφορές των παικτών, το Lost Ark είναι γεμάτο gold spammers και farming bots.

Τα gold spammers είναι chat bots τα οποία είναι προγραμματισμένα να διαφημίζουν συνεχώς πωλήσεις gold στο δημόσιο chat, πράγμα που δυσκολεύει την επικοινωνία των παικτών. Επιπλέον οι παίκτες αναφέρουν ότι υπάρχουν και πολλά bots τα οποία κάνουν farming στις αρχικές ζώνες. Αυτά τα bots εμποδίζουν τους νέους παίκτες στο να βρίσκουν σημαντικούς εχθρούς αλλά γεμίζουν και τους servers οι οποίοι είναι ήδη υπερπλήρεις. Η αναφορά έγινε από τον χρήστη nitoss στο forum του Lost Ark.

Η Amazon ήδη γνωρίζει για το Gold spamming και ήδη δουλεύει για να βρει κάποια λύση στο πρόβλημα και δήλωσε: "Γνωρίζουμε για τους πωλητές Gold οι οποίοι κάνουν spamming στο chat και δημιουργούμε συγκεκριμένα scripts για να τους δώσουμε ban". Η Amazon επίσης προσπαθεί να βρει και μία πιο μόνιμη λύση για το συγκεκριμένο πρόβλημα και προς το παρόν πρότεινε στους παίκτες μερικές λύσεις για να φιλτράρουν το chat: "Μπορείτε να δημιουργήσετε νέες καρτέλες στο chat με το εικονίδιο + και μπορείτε να επιλέγετε τα είδη του chat που θέλετε να βλέπετε".

Παρόλα αυτά η Amazon δεν ανέφερε τα farming bots, τα οποία αποτελούν επίσης σημαντικό πρόβλημα. Επιπλέον αρκετοί παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα με ένα premium bonus που ονομάζεται Crystalline Aura, ενώ άλλοι παίκτες στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία έχουν προβλήματα με το latency λόγω της έλλειψης servers την Ωκεανία.

Διαβάστε περισσότερα για τα προβλήματα στους servers του Lost Ark και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification