World of Warcraft: Shadowlands

Hot
Φοίβος Καρκάνης
World of Warcraft: Shadowlands

World of Warcraft: Shadowlands

Launch τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 29/10/19] Εικόνες πιθανότατα για το επόμενο expansion του World of Warcraft ήρθαν στην δημοσιότητα λίγο πριν την Blizzcon του 2019.

Μία εικόνα που φαίνεται να μαρτυράει το επόμενο expansion του World of Warcraft, Shadowlands, εντοπίστηκε σήμερα στο Twitter από τον WeakAuras. Παρόλο που δεν αποτελεί σίγουρη απόδειξη, είναι αρκετά πιθανό δεδομένου ότι η Blizzcon βρίσκεται πλέον πάρα πολύ κοντά (1 Νοεμβρίου) . Επίσης κυκλοφόρησε μια CGI εικόνα του Lich King που προφανώς είναι ο Bolvar και κρατάει ένα γιγαντιαίο σφυρί. Τέλος αυτή τη βδομάδα υπήρξαν επίσης ενδείξεις για ένα πιθανό Overwatch 2.

[UPDATE: 1/11/19 - Το επίσημο τρέιλερ] Η Blizzard παρουσίασε το επίσημο τρέιλερ του World of Warcraft: Shadowlands expansion.

Το βίντεο δείχνει την Sylvanas ενάντια στον Lich King Highlord Bolvar Fordragon. Η τοποθεσία του βίντεο είναι το Ice Crown Citadel.

Τα Shadowlands είναι η τοποθεσία στην οποία μεταβαίνουν οι ψυχές του World of Warcraft μετά τον θάνατό τους. Στο δρόμο σας θα συναντήσετε τους Fallen, όσους έχουν πεθάνει και θα μάθετε τι απέγιναν. Οι ψυχές εκεί γυρνούν γύρω από τον κύκλο του θανάτου και της αναγέννησης. Στο νέο expansion θα ταξιδέψετε σε νέες τοποθεσίες, όπως οι Revendreth, Ardenweald, Maldraxxus και Bastion.

Μείωση των levels
Τα levels των χαρακτήρων σας στο World of Warcraft θα μειωθούν μέχρι το level 50 maximum για τις ανάγκες του expansion και θα μπορούν πλέον να αυξηθούν μέχρι το level 60.

[UPDATE 2: 28/6/20 - Livestream στις 8 Ιουλίου] Η Blizzard ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει livestream για το World of Warcraft: Shadowlands, το οποίο θα λάβει χώρα στις 8 Ιουλίου. Θα μπορείτε έτσι να παρακολουθήσετε νέες ανακοινώσεις για το επερχόμενο expansion.

[UPDATE 3: 17/11/20 – Launch τρέιλερ] Η Blizzard δημοσίευσε το launch τρέιλερ για το World of Warcraft: Shadowlands το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 23 Νοεμβρίου.

Το τρέιλερ έχει τίτλο "Beyond the Veil" και μας παρουσιάζει το afterlife μέσα από δραματικές σκηνές μάχης. Στην περιγραφή αναφέρεται: "Κάθε ψυχή έχει και το αντίστοιχο μέρος που ανήκει – από το μονοπάτι της ανάληψης στα ελικοειδή μονοπάτια του Bastion, στην αιώνια καταδίκη στα βάθη του Maw. Επιλέξτε που θα είναι η μοίρα σας"

Το World of Warcraft: Shadowlands είναι το πρώτο expansion από το 2018 και το Battle for Azeroth. Θα περιλαμβάνει πολλές αλλαγές όπως την δυνατότητα να αλλάζετε το φύλο του χαρακτήρα σας χωρίς κόστος, ενώ το level cap επανήλθε στο 60.

Επίσης αλλαγή θα υπάρξει και στο σύστημα Covenant, αφού θα μπορείτε να επιλέγετε μια από τις τέσσερις διαθέσιμες sects για τις special δυνάμεις. Εκτός από την standard edition, θα είναι διαθέσιμη και η collector's edition που θα κοστίζει 120 ευρώ και θα περιλαμβάνει level boost flying mount, transmog quest, pet, weapon effect, μεταξύ άλλων.

Το World of Warcraft: Shadowlands θα κυκλοφορήσει για PC στις 23 Νοεμβρίου.

Διαβάστε για τις δύο νέες φυλές του World of Warcraft και συζητήστε για τα Shadowlands στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 18/11/2020 08:36
Ελπίζω να τα πάει καλά το συγκεκριμένο expansion .Το χρειαζόμαστε και εμείς σαν παίκτες αλλά και η Blizzard σαν εταιρεία που έχει πάρει καθοδική πορεία τελευταία.
Notification