• Ειδήσεις
  • Internet
  • Υπάλληλος της Google παρακολούθησε ιδιωτικά βίντεο της Nintendo και αποκάλυψε τις πληροφορίες online

Υπάλληλος της Google παρακολούθησε ιδιωτικά βίντεο της Nintendo και αποκάλυψε τις πληροφορίες online

Κωνσταντίνος Λάζος

Κωνσταντίνος Λάζος  

100€ στοίχημα ότι όταν τα PS4 προσπαθήσουν να τρέξουν το Call of Duty: Black Ops 6 θα ακούγονται σαν τουρμπίνα αεροπλάνου.
 
0.0 ()
1
Υπάλληλος της Google παρακολούθησε ιδιωτικά βίντεο της Nintendo και αποκάλυψε τις πληροφορίες online

Υπάλληλος της Google παρακολούθησε ιδιωτικά βίντεο της Nintendo και αποκάλυψε τις πληροφορίες online

Είχε αποκαλύψει ένα trailer του 2017 για το Yoshi’s Crafted World.

Πρόσφατα αποκτήθηκε μια εσωτερική βάση δεδομένων της Google που περιέχει πιθανές παραβιάσεις απορρήτου και ζητήματα ασφάλειας έξι ετών και αποκαλύπτει —μεταξύ πολλών άλλων— ότι ένας υπάλληλος της Google χρησιμοποίησε την πρόσβασή του για να παρακολουθήσει ένα ιδιωτικό βίντεο στο YouTube που ανέβασε η Nintendo και διέρρευσε τις λεπτομέρειες online.

Στις 3 Ιουνίου, η 404 Media ανέφερε ότι είχε λάβει ένα αντίγραφο μιας τεράστιας βάσης δεδομένων της Google που περιλαμβάνει χιλιάδες αναφορές υπαλλήλων με καταγραφές για προβλήματα ασφαλείας και ιδιωτικότητας με θέμα τα δεδομένα και το περιεχόμενο των πελατών. Όλες αυτές οι πληροφορίες στη βάση δεδομένων καταγράφτηκαν από το 2013 έως το 2018. Μέσα στη βάση δεδομένων υπάρχουν της Google που κατά λάθος κατέγραψε παιδιά που μιλούσαν και χρησιμοποιούσαν κατά λάθος το Google Street View για να καταγράψουν και να αποθηκεύσουν πινακίδες κυκλοφορίας και ορισμένα Google Docs και Drive files παρόλο που δεν έπρεπε. Αυτό εξηγεί πως οι ανακοινώσεις της Nintendo αποκαλύφθηκαν μερικά χρόνια πριν.

Πως ένα Yoshi game του 2017 αποκαλύφθηκε:
Όπως αναφέρθηκε από την 404 Media σε άλλη αναφορά, το 2017 ένας υπάλληλος με admin πρόσβαση που προηγουμένως δούλευε στη Google χρησιμοποίησε τα πλεονεκτήματα που είχε για να δει ένα τρέιλερ που δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα για ένα Yoshi Game του 2017. Το βίντεο ήταν ιδιωτικό στο κανάλι της Nintendo στο YouTube. Ο υπάλληλος κοινοποίησε μια screenshot από το trailer σε έναν φίλο του, ο οποίος μετά τη δημοσίευσε στο Reddit, όπου εντοπίστηκε από άλλον υπάλληλο της Google. Αυτό το άτομο στη συνέχεια ανέφερε το περιστατικό εσωτερικά.

Σύμφωνα με μια εσωτερική συνέντευξη της Google, το περιστατικό δεν έγινε επίτηδες. Μπορείτε παρακάτω να δείτε το τρέιλερ που αποκαλύφθηκε από νωρίς από τον υπάλληλο. Το video game που παρουσιάζεται αργότερα θα ήταν το Yoshi’s Crafted World και θα κυκλοφορούσε στο Nintendo Switch το 2019.

Η Google είπε στην 404 Media: «Στην Google, οι υπάλληλοι μπορούν γρήγορα να επισημάνουν πιθανά προβλήματα προϊόντων για έλεγχο από τις σχετικές ομάδες. Όταν ένας υπάλληλος υποβάλλει τη επισήμανση, προτείνει το επίπεδο προτεραιότητας στον αναθεωρητή. Οι αναφορές που ελήφθησαν από την 404 προέρχονται από πάνω από έξι χρόνια και αποτελούν παραδείγματα αυτών των επισημάνσεων—κάθε μία είχε ελεγχθεί και επιλυθεί εκείνη στη στιγμή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτές οι επισημάνσεις υπαλλήλων αποδείχθηκε ότι δεν ήταν καθόλου ζητήματα ή ήταν ζητήματα που βρήκαν οι υπάλληλοι σε third-party υπηρεσίες.»

Διαβάστε για την νέα λειτουργία που θα επιτρέπει να παίζετε games στο YouTube και συζητήστε γι’ αυτήν στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification