Το Twitch έριξε ban σε Αυστραλό φαρσέρ για αυτοτραυματισμό

Ερμής Δερβίσης
Το Twitch έριξε ban σε Αυστραλό φαρσέρ για αυτοτραυματισμό

Το Twitch έριξε ban σε Αυστραλό φαρσέρ για αυτοτραυματισμό

Προσποιήθηκε ότι έβαλε πιρούνια σε τοστιέρα και ηλεκτρίστηκε

Το Twitch έριξε ban στον Αυστραλό streamer Boggles για αυτοτραυματισμό, επειδή προσποιήθηκε ότι έβαλε πιρούνια σε τοστιέρα και ηλεκτρίστηκε.

Η πλατφόρμα δήλωσε στον Boggles: "Εξετάσαμε το περιεχόμενό σας και ανησυχούμε για εσάς. Αν περνάτε δύσκολα ή δεν νιώθετε ασφαλής ζητήστε βοήθεια, μιλήστε με κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε, τον γιατρό σας ή πηγαίνετε σε κάποιο νοσοκομείο." Στην συνέχεια ανακοινώθηκε ότι το περιεχόμενο του Boggles αφαιρέθηκε επειδή η αυτοκτονία και ο αυτοτραυματισμός δεν επιτρέπονται στο Twitch και ότι έριξε ban στον λογαριασμό του για 30 μέρες.

Ο Boggles δήλωσε στο PC Gamer: "Δεν ξέρω τι να σχολιάσω. Εύχομαι να μην είχα δεχθεί ποτέ ban. Δεν θεωρώ ότι είναι δίκαιο. Νομίζω ότι το Twitch με χρησιμοποίησε ως παράδειγμα επειδή είμαι μικρός creator". Επιπλέον τόνισε ότι η διάρκεια του ban δεν είναι δίκαιη και ότι "θα δεχόταν πιο εύκολα για μία μέρα ή για μία εβδομάδα, επειδή δεν ήταν καν κάτι πραγματικό, αλλά είχε μονταριστεί. Το Twitch γνωρίζει ότι δεν ήταν αληθινό. Ο μόνος λόγος που δέχθηκα ban είναι επειδή ακούστηκε πολύ. Ο λογαριασμός μου ήταν μια χαρά μέχρι που το clip έγινε viral."

Διαβάστε περισσότερα για το Twitch και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification