Το WormGPT στο darkweb φτιάχνει malware για εσάς

Το WormGPT στο darkweb φτιάχνει malware για εσάς

Το WormGPT στο darkweb φτιάχνει malware για εσάς

Με 60€/μήνα.

Το WormGPT στο darkweb φτιάχνει malware για εσάς με 60€ το μήνα.

Συμφώνα με τον hacker-developer του, το WormGPT δεν έχει ηθικούς φραγμούς και μπορεί να αναλάβει όλα τα κακόβουλα αιτήματα, συμπεριλαμβανομένης και της δημιουργίας malware και emails για phishing. Ο τρόπος λειτουργίας του WormGPT είναι αρκετά παρόμοιος με του ChatGPT καθώς λαμβάνει αιτήματα σε απλή ανθρώπινη γλώσσα και ανταποκρίνεται αντίστοιχα με ιστορίες, περιλήψεις και κώδικές. Η διαφορά του με το ChatGPT είναι ότι δεν έχει νομικούς περιορισμούς από μία μεγάλη εταιρία, όπως η Google.

Το site SlashNext δοκίμασε το WormGPT, δηλώνοντας ότι τα αποτελέσματα ήταν ανησυχητικά. Του ζήτησε να δημιουργήσει ένα phishing mail, πράγμα που έκανε τέλεια, ενώ ήταν και αρκετά πειστικό. Σύμφωνα με τον Adrianus Warmenhoven, ειδικό της ψηφιακής ασφάλειας, το WormGPT είναι ο διαβολικό δίδυμο του ChatGPT και δημιουργήθηκε από τους αυξανόμενους περιορισμούς του ChatGPT.

Συζητήστε για την Α.Ι. στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification