• Ειδήσεις
  • Internet
  • Μάνος Γρυπάρης: Το Twitter έκανε suspend τον λογαριασμό του μετά την δημοσίευση των σκίτσων του Ηλία Κυριαζή

Μάνος Γρυπάρης: Το Twitter έκανε suspend τον λογαριασμό του μετά την δημοσίευση των σκίτσων του Ηλία Κυριαζή

Hot
GameWorld
GameWorld

GameWorld  

PRWorld: Το Social Media Agency του GameWorld. Κάνε Level Up την επιχείρησή σου στο -> PRWorld.gr .
 
0.0 ()
1
Μάνος Γρυπάρης: Το Twitter έκανε suspend τον λογαριασμό του μετά την δημοσίευση των σκίτσων του Ηλία Κυριαζή

Μάνος Γρυπάρης: Το Twitter έκανε suspend τον λογαριασμό του μετά την δημοσίευση των σκίτσων του Ηλία Κυριαζή

Καμία ελευθερία στα social media.

Το Twitter απέκλεισε τον προσωπικό μου λογαριασμό @ManosGryparis, χθες Τετάρτη 5/7, εξαιτίας των παιδοφιλικών σκίτσων του Ηλία Κυριαζή που δημοσίευσα. Ο λόγος είναι φυσικά ότι ο σκιτσογράφος μου έκανε αναφορές στο προφίλ μου, όπως επίσης έβαλε και τον στρατό του μαζί να κάνει αναφορά, μέχρι το προφίλ να πέσει.

Από την Τρίτη 4/7 μέχρι σήμερα, η μισή Ελλάδα μιλάει για τον σκιτσογράφο Ηλία Κυριαζή και τα σκίτσα του με παιδοφιλικό περιεχόμενο. Το θέμα έχει γίνει viral στα social media και σε ένα σωρό sites καθώς ειδικά μέσα από το Twitter δημοσίευσα τα πιο χαρακτηριστικά σκίτσα του Κυριαζή στο προφίλ μου, τα οποία βρήκα σε άλλα προφίλ στο Twitter. Το post μου είχε 180 κοινοποιήσεις. Έκτοτε έχουν πέσει δεκάδες ακόμη προφίλ που δημοσίευσαν τα σκίτσα. Είχα την εντύπωση ότι από την στιγμή που ανέλαβε το Twitter ο Elon Musk, πως αποτελούσε ένα μέσο, όπου πλέον μπορούν όλοι να πούνε την άποψή τους, χωρίς να δεχτούν το cancel του Facebook και του Instagram. Όπου ως γνωστόν είχα δεχτεί bans, έτσι στο άκυρο χωρίς λόγο, το 2019 και το 2021.

Εδώ για παράδειγμα το Twitter δεν δημοσιεύει ταινία στην οποία γίνεται μια ψεύτικη αναπαράσταση του child traficking για να ενημερωθεί ο κόσμος.

 

 

Το Twitter όχι μόνο μου banαρε τον λογαριασμό χωρίς να αναφέρει τον λόγο, αλλά όποτε επικοινωνώ με το support λαμβάνω μετά από μερικές ώρες αυτοματοποιημένα μηνύματα που λένε ότι: "Ο λογαριασμός σας έχει γίνει μόνιμα suspend". Μπορώ μόνο να συνδεθώ και να διαβάσω tweets, χωρίς να βλέπω όμως τους followers μου και χωρίς να μπορώ να ακολουθήσω κάποιον ή να γράψω κάτι.

Ο Κυριαζής έχει φροντίσει να "καθαρίσει" το όνομά του με αναφορές στο Twitter, προφανώς για πνευματικά δικαιώματα. Παράλληλα, έκανε και καθαρισμό αποτελεσμάτων βάση ονόματος στο Google.

Τα παρακάτω άρθρα μάλλον δεν θα τα βρείτε στο Google αν γράψετε "Ηλίας Κυριαζής". Θα σας εμφανιστεί ειδοποίηση ότι "Ορισμένα αποτελέσματα μπορεί να έχουν καταργηθεί με βάση τον ευρωπαϊκό νόμο προστασίας δεδομένων". Στην καλύτερη να σας εμφανιστεί το άρθρο της Lifo, το οποίο τον συμφέρει γιατί "τον ξεπλένει" αναφέροντας μόνο τα κόμικς και όχι τα tweets του και ένα άρθρο του Newsbreak (το site θα έχει καλό SEO expert, ας μας στείλει ένα μήνυμα ο άνθρωπος).

https://conserva.gr/cancel-culture-partoo-5-7-23/
https://www.newsbreak.gr/ellada/484189/panellinia-orgi-gia-kallitechni-poy-proothei-tin-paiderastia-kai-tin-aimomixia/
https://www.newsbomb.gr/bomber/story/1445343/panellinia-orgi-gia-skitsografo-pou-proothei-tin-paiderastia
https://www.pronews.gr/koinonia/emetika-skitsa-proothisis-paiderastias-proothoun-seismo-sta-social-foto/?fbclid=IwAR2DmyDYPajKi_bIPIaUpQx1V3Dc9PWGEK0wU13ywOiNLiQv-vXTn_kWooM
https://www.olympia.gr/1550443/viral/panellinia-orgi-gia-kallitechni-poy-proothei-tin-paiderastia-kai-tin-aimomixia/
 https://neatora.gr/panellinia-orgi-gia-skitsografo-poy-proothei-tin-paiderastia-1131084.html
https://primenews.press/panellinia-orgi-gia-ellina-kallitechni-pou-proothei-tin-paiderastia-kai-tin-aimomixia
https://www.pronews.gr/koinonia/emetika-skitsa-proothisis-paiderastias-proothoun-seismo-sta-social-foto/?fbclid=IwAR2DmyDYPajKi_bIPIaUpQx1V3Dc9PWGEK0wU13ywOiNLiQv-vXTn_kWooM#google_vignette

Τέλος, ο Κυριαζής έβαλε και σελίδες του στα social media να τον υπερασπιστούν με τα καλύτερα λόγια, αγνοώντας προφανώς το περιεχόμενο των σκίτσων που κυκλοφορεί.

Συνέχεια στο TrurhSocial
Πλέον συνεχίζω στο TruthSocial καθώς μετά από μέρες το Twitter δεν επαναφέρει τον λογαριασμό μου. 

Με ενημερώσατε ότι είδατε πολλά ακόμη bans, συνεπώς αφότου η Linda Yaccarino ανέλαβε από τον Ιούνιο το μέσο δεν είναι ελεύθερο. Εάν κάποιος γνωρίζει άτομα που δουλεύουν στο Twitter ας μου στείλει email στο gameworldgr@gmail.com. Ευχαριστώ.

Αναλυτικά τα σκίτσα του Ηλία Κυριαζή με παιδοφιλικό περιεχόμενο και το κόψιμό μας από την Comic Con 2023.

Συζητήστε για το Twitter στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification