Σειρά League of Legends: Arcane Season 2: Περίοδος κυκλοφορίας

Μαρία Μαλκέζη
Σειρά League of Legends: Arcane Season 2: Περίοδος κυκλοφορίας

Σειρά League of Legends: Arcane Season 2: Περίοδος κυκλοφορίας

Το στούντιο ήδη εργάζεται στη δεύτερη σεζόν. 

Το Arcane, που διαδραματίζεται στο σύμπαν του League of Legends, είναι μία από τις πιο επιτυχημένες animated σειρές του 2021.

Η σειρά επικεντρώνεται στην ιστορία προέλευσης ορισμένων από τους Champions του League of Legends, συμπεριλαμβανομένων των Vi, Caitlyn, Jinx, Jayce, Viktor, Ekko , και πολλών άλλων. Η Riot Games συνεργάστηκε με το γαλλικό στούντιο κινουμένων σχεδίων Fortiche για την πρώτη σεζόν του Arcane. Όπως ήταν αναμενόμενο, η πρώτη σεζόν ήταν θεαματική και τώρα ολόκληρη η κοινότητα των fans ανυπομονεί για την κυκλοφορία της 2ης σεζόν.

Είναι ενδιαφέρον ότι η Riot Games και η Fortiche χρειάστηκαν σχεδόν έξι χρόνια για να φέρουν την 1η σεζόν του Arcane στο Netflix. Και ειλικρινά φαίνεται γιατί χρειάστηκε τόσος χρόνος για να ολοκληρώσουν οι δημιουργοί εννέα επεισόδια. Ωστόσο, τώρα που εκατομμύρια άνθρωποι είναι εθισμένοι στο Arcane, οι περισσότεροι θαυμαστές αναρωτιούνται αν θα χρειαστεί να περιμένουν άλλα πέντε ή έξι χρόνια για να έρθει η δεύτερη σεζόν του Arcane. Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Riot Games, Nicolo Laurent, δεν θα χρειαστεί να περιμένετε τόσο καιρό για να έχετε άλλη μια σεζόν αυτής της αριστουργηματικής σειράς. Μετά την επίσημη ανακοίνωση της Season 2, ο Nicolo επιβεβαίωσε στο Twitter ότι δεν θα χρειαστούν έξι χρόνια για να ολοκληρωθεί η επόμενη σεζόν.

 

 

Ωστόσο, τα κακά νέα είναι ότι δεν θα έχουμε την Arcane Season 2 ούτε το 2022. Επομένως, είναι καλύτερο να μην περιμένουμε με ανυπομονησία περισσότερα επεισόδια του χρόνου; Tο 2019, η Riot Games επιβεβαίωσε ότι έχει δεσμευτεί στο Arcane για πολλές σεζόν. Είναι πολύ πιθανό η Riot να εργαζόταν ήδη στη δεύτερη σεζόν πριν από την κυκλοφορία της πρώτης σεζόν στο Netflix. Εάν συμβαίνει αυτό, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι η παραγωγή της επόμενης σεζόν είναι ήδη μετά το στάδιο του σεναρίου.

Έτσι, αν όλα πάνε ομαλά και χωρίς διακοπές, η δεύτερη σεζόν του Arcane θα κυκλοφορήσει μάλλον στα τέλη του 2023. Η Riot Games πιθανότατα θα δώσει παράθυρο κυκλοφορίας το επόμενο έτος. Μέχρι τότε, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα επεισόδια της Arcane Season 1 στο Netflix για άλλη μια φορά για να ζήσετε πραγματικά την ομορφιά αυτής της σειράς.

Διαβάστε περισσότερα για το Arcane και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification