• Ειδήσεις
  • FPS
  • Η Valve κάνει διαθέσιμη μία νέα επετειακή έκδοση για το Half-Life

Η Valve κάνει διαθέσιμη μία νέα επετειακή έκδοση για το Half-Life

Σωτήρης Τσόπουλος

Σωτήρης Τσόπουλος  

Επιτυχία δεν είναι η απουσία αποτυχίας. είναι η επιμονή στην αποτυχία.
 
0.0 ()
1 1
Η Valve κάνει διαθέσιμη μία νέα επετειακή έκδοση για το Half-Life

Η Valve κάνει διαθέσιμη μία νέα επετειακή έκδοση για το Half-Life

Με αφορμή τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του.

Έχουν περάσει 25 χρόνια από την κυκλοφορία του αρχικού Half Life,ενός από τα σημαντικότερα video games όλων των εποχών, και με αφορμή τους εορτασμούς η Valve έκανε διαθέσιμο ένα νέο μεγάλο update για το παιχνίδι και προσθέτει νέα πράγματα, επαναφορά παλιού και χαμένου περιεχομένου και υποστήριξη για το Steam Deck.

H Valve σε ανακοίνωση της έγραψε ότι:’’ Κυκλοφορήσαμε το Half Life στις 19 Νοεμβρίου του 1998, είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό που φτιάξαμε τότε και επίσης είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη της κοινότητας αλλά και για όλους τους παίκτες που το απολαμβάνουν από τότε. Το παιχνίδι τα τελευταία χρόνια δεν έχει όσο προσοχή είχαν άλλοι τίτλοι από τον κατάλογο μας και για αυτό πιστεύουμε ότι αυτή η επέτειος είναι και η κατάλληλη ευκαιρία να κερδίσουμε ξανά το ενδιαφέρον των παικτών προσθέτοντας επίσης νέο υλικό στον τίτλο.’’

Το update επίσης έχει πολύ από το παλιό χαμένο περιεχόμενο του Half Life, επίσης συμπεριλαμβάνεται και το αυθεντικό main menu του Half Life, το αυθεντικό Valve intro video,multiplayer maps και skins από το Half-Life: Further Data expansion και επίσης έχει μέσα τον Ivan the Space Biker και τον Proto-Barney, τους δύο original χαρακτήρες από τα Half Life alpha builds.

Επίσης στην επετειακή έκδοση συμπεριλαμβάνεται και ένα ντοκιμαντέρ μίας ώρας που έχει μέσα όλη την ομάδα ανάπτυξης του τίτλου. Μέσα στο ντοκιμαντέρ παρουσιάζονται οι πρώτες μέρες της Valve και την διαδικασία της ανάπτυξης του Half Life. Μέσα έχουμε και διάφορες φωτογραφίες και σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και μία όπου ο Gabe και η ομάδα της Valve είναι σε ένα γιοτ.

half life anniversary

 

Διαβάστε εδώ για το mod που κάνει το Half-Life 1 top down roguelike και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.