Population: One

Hot
Population: One

Population: One

Έγινε free-to-play. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 26/10/20] Οι εταιρείες ανάπτυξης έχουν κάνει προσπάθειες να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των παικτών VR, αλλά σε όλες τι περιπτώσεις το κατάφεραν μονό για λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία των τίτλων.

Αυτό μπορεί να αλλάξει με την κυκλοφορία του Population: One της BigBox VR. Το Population: One κυκλοφόρησε στις VR πλατφόρμες του PC και μπορεί να κάνει crossplay με το Oculus Quest, οπότε υπάρχουν προοπτικές να αποκτήσει μεγάλο αριθμό παικτών αν τραβήξει την προσοχή της VR κοινότητας.
 
Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε σκαρφάλωμα, πτήσεις, shooting και looting. Το βίντεο τραβήχτηκε με το Rift S αλλά το Population: One τρέχει αρκετά καλά και στο Quest όμως υπάρχει lag στις κινήσεις των άλλων παικτών, πράγμα που έκανε το σημάδι αρκετά δυσκολότερο. Αυτό ισχύει μονό για την έκδοση στο Quest και εξαρτάται από την κατάσταση της σύνδεσης στο ίντερνετ.
 
 
Το Population: One παίζεται σε squads και διαθέτει γρήγορο matchmaking, αλλά είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και solo mode στο μέλλον.
 
[UPDATE: 3/5/23 – Αλλαγή σε free-to-play] Το Population: One έγινε μέσα στον Μάρτιο free-to-play.
 
Επιπλέον η εταιρεία ανάπτυξης Big Box VR επιπλέον αποκάλυψε τις κινήσεις που θα γίνουν ως προς την αλλαγή. Οι νέοι παίκτες θα λαμβάνουν 300 Bureau Gold, ενώ όσοι το είχαν αγοράσει πριν την αλλαγή σε free-to-play θα λάβουν το Banana Bundle, το οποίο κοστίζει 80 δολάρια και περιέχει αποκλειστικά items:
 
1,000 Bureau Gold
Calling Card: "Celebration"
Spray: "I Was Here"
Title: "Original Banana"
Full Access To The Level Progression Track
Legendary "PJ Potassium" Character Skin
Legendary "Prestige" Character Skins
Rare "Prestige" Full Gun Set
 
 
Επίσης υπάρχει ένας νέος χάρτης που θα αντικαταστήσει το Outpost Hill και θα μπορείτ να παίξετε στο Classic Squads στον αρχικό χάρτη της Season 1. Τα γραφικά βελτιώθηκαν ενώ θα γίνουν και αλλαγές στο balance. Τέλος προστέθηκε ένα νέο single-player mode, όπου θα αντιμετωπίζετε bots, matchmaking με βάση τα skills και νέα mod tools.
 
Το Population: One είναι διαθέσιμο για VR στα PC.
 
Διαβάστε επίσης για το PSV2 και συζητήστε για το Population: One στο σχετικό forum topic.
 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 27/10/2020 08:41
Γενικά η αγορά vr τίτλων δεν τα πάει καθόλου καλά .Ελπίζω το συγκεκριμένο να αξίζει.
Notification