Teardown

Hot
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
 
0.0 ()
2
Teardown

Teardown

Θα περιέχει level editor. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 28/8/20] Το χθεσινό Opening Night Live της Gamescom ήταν γεμάτο νέα τρέιλερ για επερχόμενα indie games, αλλά λίγα ήταν τόσο εντυπωσιακά όσο το Teardown της εταιρείας ανάπτυξης Tuxedo Labs.

Το Teardown είναι ένα voxel-based FPS όπου το περιβάλλον του είναι φτιαγμένο από sandbox. Τα voxels στα κτίρια, τα οχήματα αλλά και στα περισσότερα αντικείμενα αποτελούν όλα μια προσομοίωση και φυσικά όλα μπορούν να καταστραφούν.

Η εταιρεία ανάπτυξης Tuxedo Labs κυκλοφόρησε ένα αρκετά μεγάλο gameplay τρέιλερ στην Gamescom δείχνοντας την ευφυΐα του game. Το τρέιλερ ξεκινά πολύ απλά με τον παίκτη να χρησιμοποιεί εκρηκτικά για να δημιουργήσει ανοίγματα ώστε να περάσει με κάποιο όχημα μέσα από τους τοίχους. Στο τέλος βλέπουμε μια πιο περίπλοκη επίλυση προβλημάτων όπως τη χρήση σανίδων και το σπάσιμο γυαλιού για τη δημιουργία πιο αποτελεσματικών διαδρομών.  Δείτε το σχετικό τρέιλερ.

Δείτε την δίωρη εκπομπή της Gamescom 2020 και συζητήστε για την Gamescom 2020 σε αυτό το forum topic.

[UPDATE: 20/10/20 – Early Access στο Steam και απαιτήσεις συστήματος] Η Tuxedo Labs, εταιρεία ανάπτυξης του Teardown ανακοίνωσε την Early Access του First-Person Sandbox με voxels για τις 29 Οκτωβρίου στο Steam.

Αν σας ενδιαφέρουν τα sandbox με αισθητική Minecraft που δίνουν βάση στα physics και στις καταστροφές, τότε το Teardown ίσως κινήσει το ενδιαφέρον. Η Tuxedo Labs περιγράφει την δημιουργία της ως ένα heist game στο οποίο χρησιμοποιείται διάφορα εργαλεία και τρόπους για να διαλύσετε και να μπείτε σε πολύ καλά οχυρωμένα οικοδομήματα – και όχι μόνο αφού στην διάθεσή σας θα έχετε ταχύπλοα, κατασκευαστικό εξοπλισμό, εκρηκτικά μεταξύ άλλων – και στην συνέχεια να ξεφύγετε πριν σας πιάσουν.

 

 

Σύμφωνα με την σελίδα του Teardown στο Steam, η Early Access θα ξεκινήσει στις 29 Οκτωβρίου και θα χρειαστείτε PC, αρκετά δυνατό για να τρέξετε σε υψηλό frame rate την καταστροφή που θα εκτυλίσσεται μπροστά σας. Η τιμή του θα είναι στα 20 ευρώ και η Tuxedo ανέφερε ότι δεν θα αλλάξει ακόμα και όταν βγει από την Early Access και κυκλοφορήσει κανονικά. Το χρονικό διάστημα που εκτιμά η εταιρεία ότι θα διαρκέσει η Early Access είναι ένας χρόνος, αν και αυτό θα κριθεί εν πολλοίς από το feedback του community. Το Teardown θα περιλαμβάνει και υποστήριξη για mods αλλά όχι όσο είναι σε Early Access.

Οι ελάχιστες απαιτήσεις του Teardown είναι:
Επεξεργαστής: 4πύρηνος
Λειτουργικό Σύστημα: Windows 7
Μνήμη: 4 GB
Κάρτα Γραφικών: NVIDIA GeForce GTX 1060
Αποθηκευτικός χώρος: 1 GB

Οι προτεινόμενες απαιτήσεις του Teardown είναι:
Επεξεργαστής: Intel Core i7
Λειτουργικό Σύστημα: Windows 10
Μνήμη: 4 GB
Κάρτα Γραφικών: NVIDIA GeForce GTX 1080
Αποθηκευτικός χώρος: 1 GB

[UPDATE 2: 26/10/20 – Θα περιέχει level editor] Σύμφωνα με τον Dennis Gustafsson της Tuxedo Labs, το Teardown θα περιέχει level editor, κάτι που θα σας επιτρέπει να φτιάξετε τα δικά σας οικοδομήματα προτού τα γκρεμίσετε.

Το Teardown θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη εβδομάδα και θα περιέχει levels που έχουν φτιάξει οι δημιουργοί του. Σύμφωνα με το Twitter του Gustafsson, θα σας επιτρέπει επίσης να στήσετε τους δικούς σας χάρτες χρησιμοποιώντας το δωρεάν εργαλείο voxel modelling που ονομάζεται MagicaVoxel. Θεωρείτε ένα αρκετά εύχρηστο κι εύκολο εργαλείο, ανάλογο ενός τρισδιάστατου Microsoft Paint, ωστόσο η Tuxedo Labs θα συμπεριλάβει και τέσσερα ενδεικτικά levels για να σας βοηθήσει στο ξεκίνημά σας.

 

 

Η Early Access του Teardown για PC θα ξεκινήσει μέσω Steam στις 29 Οκτωβρίου.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Teardown στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού. Συζητήστε για το νέο FPS στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 21/10/2020 08:08
Μια υπέροχη ιδέα η οποία υλοποιήθηκε με εξαιρετικό τρόπο . Το βίντεο είναι φοβερό και μπράβο τους.
Notification