Halo Infinite gameplay videos

Hot
Βάσια Κούκια
Halo Infinite gameplay videos

Halo Infinite gameplay videos

Κυκλοφόρησε το Campaign Gameplay Overview. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 7/5/20] Η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει το πρώτο gameplay βίντεο του Halo Infinite τον Ιούλιο.

Η Αμερικάνικη εταιρεία ετοιμάζει μία μεγάλη παρουσίαση για τον συγκεκριμένο μήνα του καλοκαιριού κατά την οποία οι fans θα ρίξουν μία πρώτη ματιά στα games της Xbox Games Studios. Κατά τη διάρκεια της σημερινής Inside Xbox επιβεβαιώθηκε λοιπόν ότι και το Halo Infinite θα είναι ένα από αυτά.

Διαβάστε περισσότερα για το Halo Infinite και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

[UPDATE: 10/7/20 – Το gameplay video που θα παρουσιαστεί στο Xbox Series X event, θα δείχνει μόνο single-player campaign] To Halo Infinite είναι από τα πολυαναμενόμενα games που θα δείξει η Microsoft στο επερχόμενο event στις 23 Ιουλίου. Η εταιρεία ανάπτυξης του FPS, 343 Industries θα επικεντρωθεί στο single-player campaign, αφήνοντας για αργότερα την όποια πληροφορία για το multiplayer και την πιθανότητα για co-op .

Η συγκεκριμένη πληροφορία διέρρευσε μέσω ενός community update και ενώ θα ήταν ευχάριστο να δούμε οτιδήποτε θα σχετίζεται με το multiplayer, σίγουρα υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία για gameplay από το επερχόμενο Halo. Λογικά θα έχουμε και αποκάλυψη του βασικού κακού του Halo Infinite.

[UPDATE 2: 22/7/20 –Η 343 Industries δημοσίευσε νέο teaser λίγο πριν το αναμενόμενο gameplay βίντεο που θα παρουσιαστεί στο Xbox Series event] To Halo Infinite είναι έτοιμο για την παρουσίαση του στο Xbox Event που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου.

Η 343 Industries δημοσίευσε ένα νέο teaser παρουσιάζοντας το helmet του Master Chief το οποίο φαίνεται μέσα από την στολή. Δείτε το βίντεο παρακάτω.

[UPDATE 3: 23/7/20 - Παρουσιάστηκε το πρώτο gameplay βίντεο] Η Microsoft και η 343 Industries παρουσίασαν επιτέλους το πρώτο gameplay βίντεο για το Halo Infinite κατά τη διάρκεια του Xbox Game Showcase.

Ο Master Chief έχει επιστρέψει μαζί με το κράνος του και είναι πιο φανταχτερό από ποτέ. Το βίντεο των 8 λεπτών λαμβάνει χώρα 160 μέρες αφού η ανθρωπότητα έχασε τον πόλεμο. Μπορείτε να δείτε τον Master Chief μαζί με τον πιλότο που είχατε δει και στο πρώτο τρέιλερ να διαπληκτίζονται σύντομα μετά από μία πρόσκρουση. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Αν και η εμφάνισή του και το cover art είναι μία εσκεμμένη αναφορά στο Halo: Combat Evolved, ο σχεδιασμός του Halo ring είναι τεράστιος και πολύ πιο ανοιχτός από όλα τα προηγούμενα Halo games με περισσότερα objectives και τεράστια περιβάλλοντα, τα οποία μπορείτε να εξερευνήσετε. Επίσης, ο Master Chief κουβαλάει ένα grappling hook τώρα.

Μία ομάδα που ονομάζονται The Banished είναι ο βασικός εχθρός σας. Ο ηγέτης της εχθρικής ομάδας καταλαμβάνει την οθόνη τα τελευταία λεπτά για να σας φωνάξει και να σας αποθαρρύνει.

Το βίντεο είναι γεμάτο με γνωστά στοιχεία, όμως συμπεριλαμβάνονται νέες εκδοχές από τα κλασικά όπλα όπως είναι τα assault rifle και shotgun, αλλά και μερικά άλλα όπλα τα οποία είτε είναι ολοκαίνουρια είτε είναι παλαιότερες εκδόσεις εξαιρετικά πολύ αλλαγμένες.

[UPDATE 4: 24/7/20 – Το νέο επίσημο τρέιλερ δείχνει πολύ πιο όμορφα το παιχνίδι] To βίντεο που είδαμε στο livestream της Microsoft άφησε το κοινό διχασμένο για τα προβλήματα που φαίνονταν και άτομα ανέφεραν πως δεν δείχνει την δύναμη της επόμενης γενιάς. Το επίσημο κανάλι του Halo ανέβασε ένα νέο βίντεο όπως πραγματικά είναι το παιχνίδι και οι διαφορές είναι μεγάλες.

Μπορείτε πέρα από τα πιο όμορφα γραφικά να δείτε και την χρήση του grappling hook μέσα στην μάχη τόσο για μετακίνηση όσο και για να αρπάξετε αντικείμενα.

[UPDATE 5: 29/7/21 – Gameplay video του Halo Infinite στο Xbox One] Κατά τη διάρκεια του Halo Infinite Technical Preview livestream, η 343 Industries έδειξε ένα multiplayer gameplay που τρέχει σε hardware Xbox One.

Το gameplay που παρουσιάστηκε ήταν από έναν αγώνα Slayer, δείχνοντας το first-person shooter που τρέχει στο hardware τελευταίας γενιάς. Το gameplay λαμβάνει χώρα στο Bazaar, έναν από τους νέους χάρτες multiplayer του Halo Infinite ενώ τρέχει στο πιο πρόσφατο build του Halo Infinite, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την τεχνική δοκιμή αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο διευθυντής κοινότητας Brain Jarrard δήλωσε: "Πριν από αυτή τη ροή καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ένα μικρό κομμάτι της καταγραφής του gameplay και θα ήθελα να δώσω στον κόσμο μια γεύση από τον τίτλο. Αυτό θα είναι ένα παιχνίδι multiplayer του Halo Infinite, που καταγράφηκε πιστεύω την περασμένη εβδομάδα στο στούντιο. Απλά για να δώσουμε στον κόσμο μια αίσθηση, αυτό είναι το παιχνίδι όπως είναι αυτή τη στιγμή σε αυτό το build, που τρέχει σε ένα Xbox One. Αυτή τη στιγμή ρίχνουμε μια ματιά στο σύστημα Friend and Foe που έχουμε συζητήσει σε κάποια από τα blogs μας στο παρελθόν. Αυτό απομακρύνεται από το να εξαναγκάζει τους παίκτες σε κόκκινο και μπλε, επιτρέποντάς μας να διατηρήσουμε αυτή τη μοναδική προσαρμογή της πανοπλίας που έχει γίνει κεντρικό σημείο για το Halo Infinite. Είναι πραγματικά φοβερό το γεγονός ότι μπορούμε να φέρουμε αυτό το κοινό μπροστά μαζί μας. Ξέρουμε ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός παικτών Xbox One εκεί έξω, ειδικά καθώς ειλικρινά κάποιοι άνθρωποι είναι ακόμα πρόθυμοι να αποκτήσουν μια νέα κονσόλα".

O live producer Sam Hanshaw δήλωσε: "Προσπαθώ να κάνω playtest στο Xbox One όσο το δυνατόν περισσότερο, επειδή είναι πολύ σημαντικό για εμάς να το υποστηρίξουμε και να βεβαιωθούμε ότι φαίνεται καλό".

Διαβάστε για το Xbox Series X Event εδώ.

[UPDATE 6: 21/10/21 - Νέο Trailer me περισσότερες λεπτομερείς για την PC έκδοση] Η 343 Industries, εταιρία ανάπτυξης του Halo Infinite, κυκλοφόρησε ένα νέο PC overview τρέιλερ για το επερχόμενο sci-fi shooter.

Το βίντεο περιλαμβάνει πληροφορίες από ομάδες και ειδικούς που εργάζονται στο παιχνίδι και μιλήσουν για την έκδοση του PC. Ο Joseph Staten της 343 λέει: "Δεν θα ετοιμάσουμε απλά ένα port του παιχνιδιού για την πρώτη μέρας κυκλοφορίας. Πραγματικά το αναπτύσσουμε ξεχωριστά για να είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι για όσους παίξουν σε PC".

Το πλήρες βίντεο αφορά μια τεράστια γκάμα διαφορετικών στοιχείων της έκδοσης για PC, συμπεριλαμβανομένων των frame rate settings και μιας ποικιλίας άλλων επιλογών ειδικά για την συγκεκριμένη έκδοση, όπως τα control configurations. Το βίντεο αφορά επίσης το τι κάνει η 343 για να διατηρήσει το πεδίο της μάχης “καθαρό” μέσω του anti-cheat, ενώ οι developers μιλούν επίσης για cross-play και cross-progression με την έκδοση του παιχνιδιού για κονσόλες. Ακολουθεί το βίντεο:

Επιπλέον, η 343 ανακοίνωσε μια συνεργασία με την AMD για μια νέα limited edition GPU Radeo RX 6900 XT με θέμα το Halo Infinite. Δείτε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό, ενώ πολλές περισσότερες λεπτομέρειες για την έκδοση του Halo Infinite για PC είναι διαθέσιμες στο Halo Waypoint.

Σύμφωνα με τη Microsoft, το Halo Infinite "αναπτύχθηκε ξεχωριστά για τα PC". Θα έχει "advanced graphics settings" και υποστήριξη για ultrawide και super ultrawide screen, μαζί με άλλα features όπως dynamic scaling και variable frame rates. Επιπλέον, η 343 ίσως να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την έκδοση του Halo Infinite για PC στο RazerCon 2021.

[UPDATE 7: 25/10/21 – Κυκλοφόρησε το Campaign Gameplay Overview] Η 343 Industries και η Microsoft κυκλοφόρησαν ένα βίντεο διάρκειας 6 λεπτών περίπου, το οποίο παρουσιάζει αναλυτικά το gameplay του Campaign του Halo Infinite.

Γενικά το gameplay δείχνει να έχει μία Open-world δομή, όπου θα πρέπει να καταστρέψετε εχθρικές βάσεις και μία από τις διαφορές είναι ότι τα bosses έχουν πλέον health bars. Ακόμα βλέπουμε τα collectables, τα side quests, τα upgrade trees που δίνουν περισσότερα charges σε εξοπλισμό, όπως το grappling hook και το repulsor. Επίσης φαίνεται ότι θα σας καταδιώκει ένας Elite που σκοτώνει Spartans. Η εμφάνιση του Craig έχει αλλάξει καθώς πλέον έχει μούσι. Σε όλο το βίντεο είναι εμφανής και η βελτίωση στα γραφικά, σε σχέση με την περυσινή παρουσίαση του Campaign.

Δείτε το βίντεο:

Το Halo Infinite θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου για PC, Xbox Series X/S και Xbox One.

Διαβάστε το review του Halo: The Master Chief Collection και συζητήστε για το Halo Infinite στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification