Quake Champions

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
4
Quake Champions

Quake Champions

Παρουσίαση της Sorlag στο νέο τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 13/6/16] Η Bethesda μας άνοιξε την όρεξη με την παρουσίαση ενός τρέιλερ για το Quake Champions, κατά την διάρκεια της press conference της απόψε στην E3 2016.

Το Quake επιστρέφει πιο βίαιο και πιο επικό από ποτέ μέσω του Quake Champions. Πρόκειται για ένα arena FPS με φρενήρη ρυθμό όπου το skills σας θα παίζει μεγάλο ρόλο. Θα διαθέτει ένα ρόστερ από διαφορετικούς χαρακτήρες, ο καθένας από τους οποίους θα έχει τα δικά του abilities. Θα τρέχει στα 120hz με ξεκλείδωτα fps και από ότι φαίνεται στο τρέιλερ, θα μπορείτε να έχετε διάφορα όπλα όπως plasma rifles και rocket launchers.

Δείτε το εντυπωσιακό τρέιλερ παρακάτω:

[UPDATE: 26/7/16 - Tα τέσσερα πρώτα classes] Ο developer της id Software μέσα από ένα βίντεο μας παρουσιάζει τα τέσσερα πρώτα classes που θα δούμε στο Quake Champions. Πρόκειται για τους Ranger, Visor, Nyx και Scale Bearer. Δείτε το αναλυτικό βίντεο.

[UPDATE 2: 5/8/16 - Gameplay trailer] Η id Software παρουσιάζει το πρώτο gameplay trailer του Quake Champions.

Όπως θα παρατηρήσετε είναι γεμάτο δράση και splatter.

[UPDATE 3: 8/3/17 - Νέο gameplay trailer] Στο νέο βίντεο της id Software διάρκειας ενός λεπτού βλέπουμε αρκετά gameplay πλάνα, μόνο που για άλλη μια φορά δεν υπάρχουν λεπτομέρειες από το user interface.

Στο βίντεο θα δείτε την Nyx, μία ευέλικτη ηρωίδα που κινείται γρήγορα, μπορεί να κάνει wall-run και spean, ενώ διαθέτει το ability ghost-walking που την κάνει αόρατη και άτρωτη.

Τα στατιστικά της έχουν ως εξής:
Αρχικό Health: 100
Αρχικό Armor: 75
Ταχύτητα: 270
Ενεργό Ability: Ghost Walk: Η Nyx κινείται σε άλλη διάσταση, κάτι που την κάνει άτρωτη στο damage. Με αυτό το ability αποδράτε από δύσκολες μάχες και κάνετε μανούβρα πίσω από εχθρούς αποφεύγοντας damage από σφαίρες. Αν βρεθείτε στο ίδιο σημείο με κάποιον εχθρό τότε θα υπάρξει instant Ability kill.
Passive Ability: Wall Jump: Σας επιτρέπει να κάνετε διπλό άλμα από το έδαφος σε κάποιο τοίχο, έτσι ώστε να ταξιδέψετε πιο εύκολα τις επιθυμητές αποστάσεις.

Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 4: 9/3/17 - Blood Covenant Arena] Στο νέο τρέιλερ της id Software θα δείτε την πίστα Blood Covenant.

Θα περιέχει 15 health items, τρία armor items και 22 cooldown items. Ακολουθεί το σχετικό τρέιλερ:

[UPDATE 5: 10/3/17 - Free-to-Play] Ο Creative Director της Bethesda Tim Willits αποκάλυψε ότι το Quake Champions θα ακολουθήσει το free-to-Play μοντέλο.

Συγκεκριμένα, ο Willits ανέφερε ότι θα μπορείτε να κατεβάσετε και να παίξετε δωρεάν το Ranger class του παιχνιδιού, ενώ οι υπόλοιποι χαρακτήρες θα ξεκλειδώνονται μέσω ενός Champions Pack, η τιμή του οποίου δεν έχει γίνει γνωστή. Ταυτόχρονα όμως, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Favor, το in-game currency του παιχνιδιού, για να αποκτήσετε χαρακτήρες για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Δεν διευκρινίστηκε πόσο θα κρατάει η “ενοικίαση” των χαρακτήρων.

[UPDATE 6E: 22/3/17 - Τρέιλερ για το Burial Chamber arena] Η Bethesda κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το Quake Champions.

Δείτε το Burial Chamber Arena σε δράση. Μία φουτουριστική αρένα που συνδυάζει το sci-fi, την λάβα και το μεσαιωνικό στοιχείο, όλα σε ένα, με μία μεγάλη ποικιλία από περιβάλλοντα που περιλαμβάνει πύλες, γέφυρες, κάστρα και μάχες σε διάφορες πλατφόρμες.

Ο χάρτης περιέχει 16 Health Items, 3 Armor Items και 12 Cooldown Items.

[UPDATE 7: 26/4/17 - Τρέιλερ για το Ruins of Sarnath arena] Νωρίτερα μέσα στη μέρα, η Bethesda έδωσε στη δημοσιότητα το τρίτο βίντεο από τις παρουσιάσεις των διαθέσιμων arenas για το Quake Champions με όνομα Ruins of Sarnath.

Στην περιγραφή του βίντεο μπορείτε να διαβάσετε τα παρακάτω: "Ο χρόνος κυλά αργά στην Ruins of Sarnath και η φύση έχει πάρει τον έλεγχο σε ότι έχει απομείνει από τον αρχαίο ναό. Πλέον, αυτά τα ερείπια βάφονται με αίμα, καθώς οι πολεμιστές ξεπετάγονται από τα σκοτεινά βάθη των Dreamlands για να παλέψουν μέχρι θανάτου".

[UPDATE 8: 3/5/17 - Τρέιλερ για τον Ranger] Στο νέο βίντεο της εταιρείας ανάπτυξης id Software και της εκδότριας εταιρείας Bethesda βλέπουμε τον έβδομο χαρακτήρα του Quake Champions, τον Ranger. Στο βίντεο, διάρκειας 54 δευτερολέπτων, παίρνουμε μια ιδέα για το gameplay του συγκεκριμένου champion, ο οποίος υπήρχε και στο πρώτο Quake. Είναι ένας από τους πιο γνωστούς χαρακτήρες της σειράς.

Η Bethesda έδωσε την εξής περιγραφή για τον Ranger:
"Ο Ranger πολεμάει για τη ζωή του από τη στιγμή που πέρασε μέσα από την Slipgate στις Dreamlands δύο δεκαετίες πριν. Πάλεψε με αμέτρητα τρομακτικά πλάσματα για να βρει τέσσερις eldritch Runes, ενώ σκότωσε την Shub Niggurath, αποκτώντας πρόσβαση στο παντοδύναμο Dire Orb. Τώρα, ο χρόνος και το παραλήρημα είχαν μεγάλο αντίκτυπο, αφαιρώντας από τον Ranger τις αναμνήσεις του, κάνοντάς τον έναν στρατιώτη που θέλει μόνο να επιβιώσει. Μόνο η φωτογραφία μιας οικογένειας που δεν θυμάται καθαρά πλέον είναι ότι έχει για να διατηρήσει λίγη από την ελπίδα του και την ανθρώπινη πλευρά του."

Ενεργό Ability: Dire Orb
Τραβηγμένο από τα σπλάχνα της Shub Niggurath, το Dire Orb επιτρέπει στον Ranger να τηλεμεταφέρεται στις αρένες, δίνοντας του ένα μοναδικό πλεονέκτημα κατά των αντιπάλων του. Με το Dire Orb μπορεί να αποφύγει επιθέσεις, να φτάσει σε δυσπρόσβατα σημεία, ακόμα και να τηλεμεταφέρει χειροβομβίδες σε ανυποψίαστους εχθρούς.Το Dire Orb μπορει να προκαλέσει ζημιά στους εχθρούς με τους οποίους έρχεται σε επαφή και, αν μείνει αχρησιμοποίητο, θα εκραγεί, προκαλώντας ζημιά σε όλους τους εχθρούς που βρίσκονται στην εμβέλεια της έκρηξης.

Passive Ability: Son of a Gun
Η passive ability του Ranger μειώνει το ποσοστό ζημιάς που προκαλείται από τον ίδιο κατά 20%, επιτρέποντάς του να χρησιμοποιεί το Rocket Jump πιο ελεύθερα και του παρέχει την ευκαιρία να πλησιάζει τους εχθρούς του πιο άνετα με αυτό τον τρόπο.

[UPDATE 9: 11/5/17 - Visor champion] Η Bethesda έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ, μέσα από το οποίο μπορείτε να δείτε τον Visor champion, ο οποίος επιστρέφει από το Quake 3 Arena. Το active ability του είναι το ιδιαιτέρως χρήσιμο Piercing Sight που σας επιτρέπει να δείτε τους εχθρούς σας μέσα από τοίχους, ενώ το Grasshopper passive αυξάνει την ταχύτητά σας όσο εκτελείτε strafe-jumpings.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

[UPDATE 10: 25/5/17 - Sorlag] Η Bethesda έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμα βίντεο, παρουσιάζοντας αυτή την φορά τον χαρακτήρα της Sorlag. Η ability της είναι το Acid Spit, με την οποία φτύνετε οξύ που κάνει direct damage, συνεχίζοντας ταυτόχρονα να μειώνει το HP των αντιπάλων σας μέσω DoT (damage over time).

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Το Quake Champions θα κυκλοφορήσει για PC μέσα στο 2017. Κάντε εγγραφή στη closed beta η οποία θα διεξαχθεί το διάστημα 12-21 Μαΐου.

Δείτε τα gameplay βίντεο του Quake Champions και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 13/06/2016 07:17
Ω ναί.Δώσε πόνο μαζί με το Doom και τώρα Quake θα τρελαθούμε.
#2 +1 Kaneki (Level 3) 05/08/2016 13:43
Ωραία καινούριο Quake!
#3 +1 iordanis90 (Level 11) 08/03/2017 23:21
Φαίνεται ενδιαφέρον.
#4 +1 ashbringer (Level 25) 09/03/2017 16:07
Έχουν να πέσουν τρελά frags!
#5 KConstantine (Level 12) 27/04/2017 07:38
Έχω beta key και το παίζω ήδη. Γρήγορο και αιματηρό. Μακάρι οι beta testers να έχουμε προνόμια στην full έκδοση 8)
#6 ashbringer (Level 25) 12/05/2017 08:46
Εντυπωσιακοί χαρακτήρες παίρνουν ζωή ξανά στις οθόνες μας.Θα καούμε πάλι!
Notification