Ο Vin Diesel παραλίγο να παίξει το Tekken 6 πριν κυκλοφορήσει

Ερμής Δερβίσης
Ο Vin Diesel παραλίγο να παίξει το Tekken 6 πριν κυκλοφορήσει

Ο Vin Diesel παραλίγο να παίξει το Tekken 6 πριν κυκλοφορήσει

Η Bandai Namco δεν κατάφερε να του το παρέχει επειδή ακόμα δεν έτρεχε σε κονσόλες.

Ο Vin Diesel παραλίγο να παίξει το Tekken 6 πριν κυκλοφορήσει, αλλά η Bandai Namco δεν κατάφερε να του το παρέχει λόγω του μεγέθους του development kit και αρκετών πληροφοριών που έπρεπε να παραμείνουν απόρρητες.

Ο developer της σειράς Tekken, Katsuhiro Harada, απαντώντας σε ερωτήσεις των fans για πιθανούς guest χαρακτήρες, όπως ο Vin Diesel, στο Tekken 7, δήλωσε: "Ήταν αρκετό καιρό πριν, τότε που αναπτύσσαμε το Tekken 6 και ο manager του ήρθε σε επαφή με την Namco. Είχε επισκεφτεί την Ιαπωνία και ήθελε να παίξει το πιο πρόσφατο Tekken. Αλλά εκείνη την περίοδο το παιχνίδι έτρεχε μόνο σε ένα τεράστιo μηχάνημα για development, οπότε δεν μπορούσαμε να το πάμε στο ξενοδοχείο που έμενε και επιπλέον υπήρχαν πάρα πολλές απόρρητες πληροφορίες."

Ο Harada δήλωσε ότι ο Diesel δεν στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα: Το είπα στον manager του και το άφησε ευχαριστώντας με που το προσπάθησα. Ο λόγος που ο ηθοποιός βρισκόταν στην Ιαπωνία εκείνη την εποχή δεν αποκαλύφθηκε, αλλά είναι πολύ πιθανό για να γυρίσει την σκηνή του στην ταινία The Fast and the Furious: Tokyo Drift η οποία κυκλοφόρησε το 2006. Το Tekken 6 κυκλοφόρησε ένα χρόνο μετά το 2007.

Διαβάστε τα review των Tekken και συζητήστε για αυτά στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification