Φήμες για το Tekken 8

Hot
Ερμής Δερβίσης
Φήμες για το Tekken 8

Φήμες για το Tekken 8

Teaser στο EVO 2022. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 21/3/22] Σύμφωνα με φήμες το Tekken 8 ενδέχεται να αποκαλυφθεί στο επερχόμενο Japan Fighting Game Roundtable.

Το Japan Fighting Game Roundtable θα πραγματοποιηθεί μέσω livestream στο YouTube στις 21 Μαρτίου και θα συμμετέχουν οι Arc System Works (Guilty Gear, DNF Duel), Arika (Fighting EX Layer), SNK (KOF XV), Capcom (Street Fighter 6), Sega (P4U2, Virtua Fighter), και Bandai Namco (Tekken).

Αρκετός κόσμος πιστεύει ότι η Bandai Namco θα αποκαλύψει το Tekken 8 επειδή το event θεωρείται ιδανικό για μια τέτοια ανακοίνωση. Παρόλα αυτά η Ιαπωνική εταιρεία δεν έχει προϊδεάσει για κάτι τέτοιο. Επιπλέον το συγκεκριμένο event απευθύνεται κυρίως στην Ιαπωνική αγορά, οπότε μία μεγάλη ανακοίνωση ίσως γινόταν σε event που θα παρακολουθήσει περισσότερος κόσμος.

[UPDATE: 8/8/22 - Teaser] Ένα teaser λίγων δευτερολέπτων προβλήθηκε κατά την διάρκεια του τουρνουά EVO 2022 και δείχνει ότι θα έχουμε ένα νέο Tekken. Δεν γνωρίζουμε ακόμη πως Θα ονομάζεται (Tekken 8 ή μπορεί να είναι ένα ακόμη spin-off, όπως η σειρά Tekken Tag Tournament).

Το τρέιλερ δείχνει τον Kazuya Mishima από το αρχικό Tekken. Toν βλέπουμε να ρίχνει τον πατέρα του, Heihachi Mishima, από έναν γκρεμό, ενώ υπάρχει η ένδειξη "Get Ready". Θυμίζουμε ότι το Tekken 8 είχε βρεθεί σε datamining του Nvidia GeForce Now. Τέλος, η Bandai Namco ετοιμάζει update για το Tekken 7 στις 17/8.

Διαβάστε το review του Tekken 7 και συζητήστε για τη σειρά στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification