Η Sega δεν έχει σχέδια για το Virtua Fighter 6

Η Sega δεν έχει σχέδια για το Virtua Fighter 6

Η Sega δεν έχει σχέδια για το Virtua Fighter 6

Πολλά θα εξαρτηθούν από το Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown.

Η κυκλοφορία του Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown θα κρίνει το μέλλον της Fighting σειράς της Sega.

O Seiji Aoki, chief producer στην Sega, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Famitsu δήλωσε: "Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα σχετικά με το Virtua Fighter 6, οπότε δεν μπορώ να κάνω καμία δήλωση, αλλά αν με ρωτάτε αν θέλω να το δημιουργήσω ή όχι, θέλω να το δημιουργήσω. Το Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown θα μας δείξει αν υπάρχουν απαιτήσεις και δυνατότητες για το Virtua Fighter. Θέλουμε να το προωθήσουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να συνδεθεί με το επόμενο".

Η επερχόμενη έκδοση για το PS4 έχει υποστεί πλήρες remastering χρησιμοποιώντας τη Dragon Engine της εταιρίας ανάπτυξης Ryu ga Gotoku και διαθέτει αναβαθμισμένα γραφικά και για τους 19 μαχητές, τις αρένες και τα cinematics. Υπάρχει ακόμη και μια επιλογή downgrade, αν προτιμάτε να παίξετε το παιχνίδι με γραφικά της δεκαετίας του 1990.

Το Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown κυκλοφόρησε την 1η Ιουνίου για PS4 και PS5 μέσω backwards compatibility και είναι διαθέσιμο στα δωρεάν PS Plus games Ιουνίου μαζί με το Operation Tango και το Star Wars: Squadrons.

Διαβάστε περισσότερα για το Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification