EVO 2024

Θέμης Τζούλης
Θέμης Τζούλης

Θέμης Τζούλης  

There is no real life. Just AFK.
 
0.0 ()
2
EVO 2024

EVO 2024

Περιλαμβάνει Tekken 8 και δύο Street Fighter.

Το Evo 2024 συνεχίζει την παράδοση του ετήσιου Evolution Championship Series ως μέσο προβολής και εορτασμού των Fighting games.

To event θα περιλαμβάνει τουρνουά σε οκτώ games, επτά από τα οποία είναι τωρινά και ένα παλιό. Τέσσερα από αυτά θα εμφανιστούν για πρώτη φορά σε EVO το 2024. Το EVO Showcase επιβεβαιώθηκε ότι θα επιστρέψει και θα περιλαμβάνει “ένα χώρο αφοσιωμένο σε publisher panels, game reveals και εκθέσεις”. Τα οκτώ games που θα προβληθούν στο Evo 2024 θα είναι:

- Street Fighter 6 (2η εμφάνιση)
- Tekken 8 (1η εμφάνιση)
- Mortal Kombat 1 (1η εμφάνιση)
- Guilty Gear Strive (3η εμφάνιση)
- The King Of Fighters XV (3η εμφάνιση)
- Granblue Fantasy Versus Rising (1η εμφάνιση)
- Under Night In-Birth II Sys:Celes (1η εμφάνιση)
- Street Fighter III: Third Strike (παλιό, 8η εμφάνιση)

Το Evo 2024 θα πραγματοποιηθεί στις 19-21 Ιουλίου στο West Hall του Las Vegas Convention Center, αντικαθιστώντας το Mandalay Bay Resort και το Convention Hall. Είναι η πρώτη φορά που το event θα μεταφερθεί στα τελευταία δέκα έτη, καθώς από το 2016 λάμβανε χώρα στο Mandalay Bay Resort. Τα εισιτήρια στο νέο χώρο θα παρέχουν είσοδο στην κεντρική σκηνή του Evo και στο ευρύτερο show, που θα περιλαμβάνει ένα μεγάλο arcade, χώρο για artists, εμπόρους και την επιστροφή του Beyond the Arcade Stick Museum.

Εισιτήρια για το Evo 2024 είναι διαθέσιμα στο site του Evo.

Διαβάστε περισσότερα για το Evo. Για εκτενή συζήτηση δείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification