Nintendo Indie World Showcase: 14/4/21

Hot
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
 
0.0 ()
1
Nintendo Indie World Showcase: 14/4/21

Nintendo Indie World Showcase: 14/4/21

Νέα τρέιλερ και εκπλήξεις.

Η Nintendo έδωσε μια πρώτη ιδέα στο τι μπορείτε να περιμένετε από τις αρχές του 2021 όσον αφορά τα indie games με ένα μείγμα αγαπημένων τίτλων μαζί με νέες αποκαλύψεις κι εκπλήξεις.

Στο σημερινό indie world showcase μας έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τις ημερομηνίες κυκλοφορίες των games καθώς και νέα τρέιλερ από τα games που παρουσίασε. Δείτε την παρουσίαση παρακάτω.

Oxenfree 2: Lost Signals
H Nintendo στο τελευταίο indie showcase με έκπληξη αποκάλυψε ότι η εταιρεία ανάπτυξης Night School Studio, εργάζεται πάνω στην ανάπτυξη του sequel Oxenfree. Το νέο sequel φαίνεται να φέρνει την ονομασία Oxenfree 2: Lost Signals και είναι ένα supernatural αφηγηματικό παιχνίδι με στοιχεία δράσης. Δείτε το τρέιλερ.

Το Oxenfree 2: Lost Signals φαίνεται να διαδραματίζεται πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα του αρχικού παιχνιδιού. Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον έλεγχο της Riley, η οποία επιστρέφει στην πατρίδα της, την Camena, για να διερευνήσει την αιτία πολλών υπερφυσικών διαταραχών. Με βάση το τρέιλερ, το Oxenfree 2 φαίνεται να μην έχει στενή σύνδεση με το αρχικό παιχνίδι.

Το Oxenfree 2: Lost Signals αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2021.

Cris Tales
Κατά τη διάρκεια της τελευταίας ζωντανής ροής του Indie World Showcase, η Nintendo παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ για το Cris Tales, ένα απίστευτα κομψό επερχόμενο RPG από τους προγραμματιστές Dreams Uncorporated και SYCK. Δείτε το τρέιλερ.

Αρχικά είχε προγραμματιστεί για το Νοέμβριο του 2020, το Cris Tales καθυστέρησε στις αρχές του 2021. Στο Cris Tales, παίζετε ως Crisbell, ένα νεαρό κορίτσι που ανακαλύπτει ότι είναι χρονικός μάγος, μια επιλεγμένη ομάδα ατόμων που διαθέτουν μοναδικές δυνάμεις χρονικής κάμψης. Το μοναδικό ταλέντο του Crisbell είναι η ικανότητα να βλέπει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον ταυτόχρονα. Αυτό δίνει τις μοναδικές ευκαιρίες της να επηρεάσει το χρονοδιάγραμμα, ακόμη και όταν βρίσκεται σε μάχη.

Το τέλος του τρέιλερ αποκάλυψε τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του Cris Tales στις 20 Ιουλίου το 2021.

Το Cris Tales θα κυκλοφορήσει για τα Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, PC, Switch και Stadia.

TMNT: Shredder's Revenge
Το Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge έρχεται στο Switch. Η Nintendo αποκάλυψε ότι το παιχνίδι θα συνδυάζει ρετρό αλλά και μοντέρνα γραφικά. Δείτε το τρέιλερ.

 

 

Το Shredder's Revenge, το οποίο είναι ένα 2D beat-em-up στο πνεύμα και το στυλ των Turtles in Time, διαθέτει συνεργασία τεσσάρων παικτών τόσο για co-op όσο και για online παιχνίδι.

Θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2021.

Persona 5(Code Name: X)
Το Persona 5 αποκτά επίσημα άδεια για κινητά. Αναπτύχθηκε από το κινεζικό στούντιο Perfect World Games - πιο γνωστό για τους γνωστούς MMO όπως το Final Fantasy Type-0 Online - το παιχνίδι για τα κινητά είναι γνωστό ως Code Name: X, αν και δεν είναι σαφές εάν αυτό θα είναι το τελικό όνομα. Δείτε το σχετικό τρέιλερ.

Ένας δυαδικός κωδικός που εμφανίζεται στο τρέιλερ μεταφράζεται σε "Persona 5X", αλλά φαίνεται ότι το επίσημο όνομα του παιχνιδιού θα είναι Code Name: X προς το παρόν.

House Of The Dead Remake
Ίσως να μην είναι το πρώτο franchise που σκέφτεστε όταν ακούτε "indie", αλλά το The House of the Dead έλαβε μερικά πολύ συναρπαστικά νέα κατά την σημερινή Nintendo Indie World Showcase. Το αρχικό παιχνίδι θα έχει ένα remake για το Nintendo Switch, εκσυγχρονισμένο και με υποστήριξη Co-op multiplayer, ώστε να παίζετε μαζί με τους φίλους σας. Δείτε το σχετικό τρέιλερ.

Με τον τίτλο The House of the Dead: Remake, το παιχνίδι δημοσιεύεται από την Forever Entertainment και έρχεται αργότερα φέτος. Η εταιρεία έχει επικεντρωθεί κυρίως στο Switch, ενώ εργάζεται επίσης στο Panzer Dragoon Remake και σε δεκάδες άλλα παιχνίδια. Παρόλο που τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς The House of the Dead αναπτύχθηκαν και δημοσιεύθηκαν από τη Sega, η εταιρεία φαίνεται να έχει συμφωνία με την Forever σχετικά με τα remakes του πρώτου και του δεύτερου παιχνιδιού.

Road 96
Το Road 96 έλαβε ένα νέο τρέιλερ κατά τη διάρκεια της Nintendo Indie Worlds Showcase, το οποίο υπογραμμίζει περαιτέρω τις πολλές αποφάσεις που θα πρέπει να λάβουν οι παίκτες στο διαδικτυακό παιχνίδι αφηγηματικών διαδικασιών της εταιρείας ανάπτυξης DigixArt. Λιγότερο από ένα λεπτό, το τρέιλερ πειράζει τις εκατοντάδες επιλογές που πρέπει να κάνετε και τις χιλιάδες οδικές εκδρομές που θα ζήσετε. Δείτε το τρέιλερ.

Δείτε επίσης τα games του προηγούμενου Indie World Showcase και για εκτενή συζήτηση σε ότι αφορά τη Nintendo, επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification