Nintendo Direct: 3/3/2016

Hot
Μάνος Μαρίνος
Μάνος Μαρίνος

Μάνος Μαρίνος  

Νow playing: Super Mario Odyssey (Switch), Assassin's Creed Unity (PS4)
 
0.0 ()
1
Nintendo Direct: 3/3/2016

Nintendo Direct: 3/3/2016

Star Fox Guard, Lost Reavers και πολλά ακόμη games.

Η Nintendo πραγματοποίησε χθες τα μεσάνυχτα μια νέα παρουσίαση Nintendo Direct, κατά τη διάρκεια της οποίας δόθηκαν πληροφορίες για τα επερχόμενα games του Wii U και του 3DS. Παράλληλα έγινε ανακοίνωση ορισμένων νέων games, ενώ πριν την έναρξη της παρουσίασης ξεκαθαρίστηκε ότι δεν θα υπήρχαν πληροφορίες για το NX ή τα πλάνα της εταιρείας για τα smartphones.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την παρουσίαση στο βίντεο που ακολουθεί.

Star Fox Zero και Star Fox Guard
Η παρουσίαση ξεκίνησε με νέες πληροφορίες για το Star Fox Zero, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 22 Απριλίου. Μέσα σε ορισμένα levels του παιχνιδιού θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέγετε διαφορετικά μονοπάτια, τα οποία θα σας οδηγούν σε διαφορετικόυς κόσμους. Με τη χρήση του Fox Amiibo θα ξεκλειδώσετε και θα μπορείτε να πετάξετε με το Arwing από το Super Nintendo. Δείτε το τρέιλερ που ακολουθεί.

Στη συνέχεια ο Shigeru Miyamoto αποκάλυψε ότι το Project Guard στο οποίο εργαζόταν αρκετό καιρό, ονομάζεται πλέον Star Fox Guard και θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με το Star Fox Zero σε ψηφιακή μορφή. Πρόκειται στην ουσία για ένα Tower Defense, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Slippy και Grippy Toad. Παράλληλα ανακοινώθηκε η Star Fox Zero: First Print Edition που θα περιέχει και τα δύο νέα games. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ.

Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games
Είναι ήδη γνωστό πως η έκδοση του 3DS θα κυκλοφορήσει στις 8 Απριλίου, ενώ ανακοινώθηκε πως αυτή του Wii U θα ακολουθήσει στις 24 Ιουνίου. Για πρώτη φορά στη σειρά θα εμφανίζεται το rugby ως άθλημα. Δείτε το νέο τρέιλερ.

Updates σε Splatoon και Super Mario Maker
Η Nintendo ανακοίνωσε ότι στις 8 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει ένα update για το Splatoon, μέσω του οποίου θα γίνονται βελτιώσεις στο balance του εξοπλισμού και στο matchmaking. Ένα δεύτερο update θα έρθει αργότερα να προσθέσει νέα combo όπλων που ονομάζονται Sheldon’s Picks.

splatoon updates

Στις 9 Μαρτίου έρχεται και το update στο Super Mario Maker για να προσθέσει νέα αντικείμενα, όπως κλειδωμένες πόρτες με κλειδιά, αλλά και κόκκινα νομίσματα τα οποία εμφανίζουν κλειδί μόλις συλλεχθούν. Οι developers αποσκοπούν έτσι στην δημιουργία περισσότερων Action Adventure επιπέδων. Ακόμα ανακοινώθηκε πως τα επίπεδα του Super Mario Maker αγγίζουν αυτή την στιγμή τα 6,2 εκατομμύρια.

super mario maker update 3

Tokyo Mirage Sessions #FE
Το crossover ανάμεσα στις σειρές Fire Emblem και Shin Megami Tensei απέκτησε όνομα για την δυτική αγορά, αλλά και ημερομηνία κυκλοφορίας. Πιο συγκεκριμένα, το Tokyo Mirage Sessions #FE θα κυκλοφορήσει για Wii U στις 24 Ιουνίου.

tokyo mirage sessions fe 1

Lost Reavers
Η Bandai Namco είχε ανακοινώσει ένα free-to-play online multiplayer με την κωδική ονομασία Project Treasure. Το συγκεκριμένο παιχνίδι αποκαλύφθηκε ως Lost Reavers και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο eShop του Wii U στις 28 Απριλίου. Στο Lost Reavers θα κληθείτε να συνεργαστείτε με τους συμπαίκτες σας στην επίλυση γρίφων και σε μάχες με ζόμπι προκειμένου να φτάσετε στον θησαυρό του επιπέδου, αλλά και να γυρίσετε πίσω ασφαλείς. Η Nintendo μάλιστα ανακοίνωσε ότι στις 14 Απριλίου θα ξεκινήσει η open beta. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ.

Paper Mario: Color Splash
Μια από τις εκπλήξεις της παρουσίασης ήταν η ανακοίνωση του Paper Mario: Color Splash για το Wii U. Ο Paper Mario αναλαμβάνει να φέρει και πάλι πίσω τα χαμένα χρώματα του Prism Island με την χρήση ενός σφυριού. Το σύστημα μάχης περιλαμβάνει κάρτες τις οποίες βάφετε και εκτοξεύετε με τη χρήση του Wii U Gamepad. Το νέο RPG της σειράς θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για Wii U μέσα στο 2016.

paper mario color splash 1

Metroid Prime: Federation Force
Για πρώτη φορά μετά την πληθώρα αρνητικών σχολίων που εισέπραξε ο τίτλος κατά τη διάρκεια της E3, η Nintendo αποφάσισε να μας δώσει νέες πληροφορίες για το Metroid Prime: Federation Force. Για την ακρίβεια, ο παραγωγός της σειράς Kensuke Tanabe μας διαβεβαίωσε ότι το σενάριο του παιχνιδιού είναι επάξιο του ονόματος της σειράς παρά την απουσία της Samus Aran. Ακόμα μάθαμε ότι πρόκειται κυρίως για ένα online Shooter με RPG στοιχεία, αφού θα μπορείτε να αναλαμβάνετε ρόλους όπως Healer και Tank. Η κυκλοφορία του νέου Shooter της Nintendo αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι. Δείτε παρακάτο το νέο story τρέιλερ.

Fire Emblem Fates
Ανακοινώθηκαν επίσημα οι ημερομηνίες κυκλοφορίας των τριών εκδόσεων του παιχνιδιού. Τα Fire Emblem Fates: Birthright και Fire Emblem Fates: Conquest θα κυκλοφορήσουν στις 20 Μαίου, ενώ το Fire Emblem Fates: Revelation που θα ολοκληρώνει το σενάριο των άλλων δύο θα κυκλοφορήσει μόνο ψηφιακά μέσω eShop στις 9 Ιουνίου. Αν αποφασίσετε να πάρετε την Fire Emblem Fates Limited Edition, τότε θα αποκτήσετε και τα τρία games σε ένα cartridge.

Μάλιστα ανακοινώθηκε κι ένα New 3DS XL εμπνευσμένο από τη σειρά, το οποίο όμως δεν θα περιέχει το παιχνίδι. Δείτε το παρακάτω.

Monster Hunter Generations
Το Monster Hunter X που κυκλοφορεί από τον Νοέμβριο του περασμένου έτους στην Ιαπωνία, έρχεται το καλοκαίρι στην Ευρώπη ως Monster Hunter Generations. Αν έχετε μάλιστα κάποιο save από το Monster Hunter 4 Ultimate θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε επιπλέον περιεχόμενο στο νέο παιχνίδι. Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ.

Στη συνέχεια, πάρτε μια γεύση από την προσθήκη χαρακτήρων της σειράς Fire Emblem.

Kirby: Planet Robobot
Μια ολοκαίνουργια προσθήκη της σειράς Kirby ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου μαζί με μια νέα σειρά από φιγούρες Amiibo. Στο Kirby: Planet Robobot θα μπορείτε για πρώτη φορά να χρησιμοποιήσετε mech suits που δίνουν ιδιαίτερες ικανότητες στον Kirby. Το παιχνίδι είναι συμβατό με όλες τις φιγούρες Amiibo και η κάθε μια δίνει ξεχωριστό ability στον πρωταγωνιστή. Επιπλέον, υποστηρίζεται Co-op ακόμα και με άτομα που δεν έχουν το παιχνίδι μέσω Download Play. Στο Co-op mode που ονομάζεται Team Kirby Clash θα πολεμάτε bosses, θα ανεβαίνετε levels και θα δυναμώνετε τα abilities σας.

kirby-planet-robobot

Hyrule Warriors Legends
H Nintendo ανακοίνωσε ένα season pass που θα αποτελείται από τέσσερα DLC packs για το Hyrule Warriors Legends χωρίς ακόμα να αναφερθεί η τιμή τους. Το πρώτο DLC pack θα περιλαμβάνει ως νέο χαρακτήρα την Medli από το The Legend of Zelda: The Wind Waker, η οποία θα είναι διαθέσιμη και στην έκδοση του Wii U. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως κάθε συσκευασία του Hyrule Warriors Legends θα περιλαμβάνει κι έναν κωδικό που θα ξεκλειδώνει δωρεάν τους νέους χαρακτήρες του παιχνιδιού στην έκδοση του Wii U. Μπορείτε να δοκιμάστε κι εσείς το επερχόμενο Hack-and-Slash, αφού υπάρει πλέον διαθέσιμο demo στο eShop του 3DS.

hyrule-warriors-legends

Yokai Watch
Η RPG σειρά-φαινόμενο της ιαπωνικής αγοράς έρχεται στην Ευρώπη στις 29 Απριλίου για το 3DS και φέρει τη σφραγίδα της Level-5, γνωστή από τη δουλειά της στις σειρές Professor Layton και Ni no Kuni μεταξύ άλλων. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση του παιχνιδιού από τώρα κατεβάζοντας το demo που διατίθεται μέσω του eShop. Το αποκορύφωμα της χθεσινής παρουσίασης ήταν ο χορός του προέδρου της Nintendo of Europe, Satoru Shibata, στα πλαίσια της ανακοίνωσης του Yokai Watch.

Azure Striker Gunvolt 2
Το sequel του Azure Striker Gunvolt θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι για το eShop του 3DS. Παράλληλα, μπορείτε μέχρι και την 1η Ιουνίου να κατεβάσετε το πρώτο παιχνίδι της σειράς με έκπτωση 33%. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ.

Disney Art Academy και Rhythm Paradise Megamix
Μετά το Pokemon Art Academy, η Nintendo ανακοίνωσε την επερχόμενη κυκλοφορία του Disney Art Academy αποκλειστικά για το 3DS στις 15 Ιουλίου. Το νέο Art Academy σας καθοδηγεί στον σχεδιασμό χαρακτήρων της Disney από τον Mickey Mouse μέχρι και την Elsa του Frozen.

Το Rhythm Paradise Megamix έρχεται να προστεθεί στην μεγάλη λίστα των Rhythm games του 3DS. Θα περιλαμβάνει πάνω από 100 mini games εκ των οποίων τα 70 θα είναι επιλεγμένα από τα Beat the Beat: Rhythm Paradise του Wii, Rhythm Paradise του DS και από το πρώτο παιχνίδι της σειράς που κυκλοφόρησε για Game Boy Advance και δεν ήρθε ποτέ στην Ευρώπη. Το Rhythm Paradise Megamix αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2016.


rhythm-paradise-megamix

Super Nintendo games στο New 3DS Virtual Console
Η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε την άφιξη κλασικών τίτλων του Super Nintendo στο Virtual Console της φορητής κονσόλας της, όμως αυτή η δυνατότητα θα υποστηρίζεται μόνο από τα New 3DS και New 3DS XL. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα κυκλοφορούν από δύο Super Nintendo games την εβδομάδα. Με την αγορά του ενός, θα έχετε έκπτωση 50% στο δεύτερο. Η αρχή γίνεται με τα Super Mario World και EarthBound. Δείτε παρακάτω το αντίστοιχο τρέιλερ.

Third party games
Τέλος, η Nintendo μας έδειξε κι ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζονται κάποια third party games που θα κυκλοφορήσουν ή έχουν κυκλοφορήσει πρόσφατα στις κονσόλες τις. Δείτε το βίντεο παρακάτω.

Πως σας φάνηκε το χθεσινό Nintendo Direct; Η ιαπωνική εταιρία επιφύλασσε εκπλήξεις και ανακοίνωσε κάποια νέα games. Πείτε μας την άποψη σας στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Zaratoth (Level 28) 04/03/2016 19:11
Shin Megami Tensei X Fire Emblem, Lost Reavers, Fire Emblem Fates, νέο Kirby. Γαμάτα νέα για τους κατόχους. Μαζί και το Twilight Princess HD που κυκλοφόρησε χτες.
Notification